Natuurkapper : Verwen je haar (alle haartypes) !!


Met het koude weer, en vervolgens je opwarmen bij de verwarming is niet goed voor ons haar. Heeft jouw haar dan ook wat extra verzorging nodig? De Natuurkapper helpt je hier graag mee! 
De nieuwe haarverzorgingslijn heeft alles wat jouw haar nodig heeft. En zoals de naam de Natuurkapper al doet vermoeden, bestaat deze lijn enkel uit natuurlijke grondstoffen. Denk maar aan essentiële oliën, haver, zouten, zeewier en klei. Zo pak je in no time elk haarprobleem aan. 


Ik geloof dat je een prachtige haarlook kan krijgen door een goede shampoo te gebruiken. Met de neutrale shampoo van de Natuurkapper zit je altijd goed. Deze zacht reinigende shampoo verzorgt en herstelt je haar. Er is ook een verzorgende variant. Deze optimaliseert je hoofdhuid en geeft je haar een volle glans. En bestaat bovendien in twee soorten. Eentje met essentiële oliën zoals grove den en eucalyptus voor vet, fijn en futloos haar. En eentje voor normaal, droog of beschadigd haar met bergamot, sinaasappel en rozemarijn.

Met de actieve lotion van de Natuurkapper geef je je kapsel meer pit en volume. Het pept futloos haar in een mum van tijd op en geeft krullend haar meer veerkracht. En het is simpel in gebruik. Gewoon de lotion aanbrengen op handdoekdroog haar, zacht inmasseren en klaar!

Is je haar droog of beschadigd? Probeer dan de karitéboter. Deze plantaardige boter zorgt voor een natuurlijke glans en maakt je haar makkelijker te kammen. Breng het product aan op droog haar en je hoofdhuid. Masseer en laat tien minuten intrekken. Daarna gewoon uitspoelen met warm water en wassen. Ideaal is de combinatie van karitéboter op de lengten van je haar en het kleimasker van de Natuurkapper op je hoofdhuid.

PRIJZEN :

Shampoo voor vet, fijn en futloos haar : €14
Shampoo voor normaal, droog of beschadigd haar : €14
Neutrale shampoo botanic-activ : €10,50
Actieve lotion volume : €14,90
Karitéboter : €12,50 


PRODUCTINFO :

Alle producten bevatten uitsluitend natuurlijke grondstoffen zoals essentiële oliën, haver, zouten en klei. Deze grondstoffen vormen de basis van de producten en zijn dus niet enkel een klein additief. Hierdoor hebben ze een krachtige werking die het haar en de hoofdhuid terug naar een natuurlijk evenwicht brengt. De eenvoud en puurheid van deze productlijn helpt je je eigen natuurlijke schoonheid terug te vinden.


Meer info over deze en meer producten vind je op de website van Marma.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts