Kleenex :Oppepactie 之 + aanvragen van een verkoudheidspakket


Als mama is dit een grote no no, na 2 kids die jammer genoeg waterpokken hebben gehad, maar we kunnen er niet omheen, griep is in het land! Zakdoekjes en tissues zijn dan niet weg te slaan als er zieken zijn! De grijze winterdagen en de lage weerstand eisen hun tol. 
Gelukkig is er Kleenex om onfortuinlijke snotteraars weer op te peppen! Via www.mijnkleenex.be en http://www.mijnkleenex.nl/ kunnen verkouden of grieperige pechvogels een opbeurend verkoudheidspakket aanvragen, dit heb ik ook gedaan. Laat de winter maar komen, want wij zijn er klaar voor!

Als je op de website zit, kies je waar jij van opknapt als je verkouden bent: ’n beetje liefde, een stoombadje, zon, een vitamine shot of chocolade. Vervolgens krijg je een Kleenex Oppepbox thuisgestuurd: een bewaardoos met daarin een pakje Kleenex Balsam zakdoeken en een €1,- kortingsbon om Kleenex Balsam zakdoeken in box of etuis voordelig te proberen. 
De Oppepbox is voorzien van een vrolijke tekst, die je een hart onder de riem steekt. Ook een aantal twitteraars dat aangeeft #ziek #verkouden of #nietlekker te zijn, wordt verrast met de Oppepbox. 

De Kleenex Oppepcampagne duurt tot en met 11 maart 2018 of zolang de voorraad strekt. Kleenex Balsam is de nummer 1 in het voorkomen van een rode en ge簿rriteerde neus. Iedereen die verkouden is heeft behoefte aan zachtheid en liefde. De microfijne laag calendula met een kalmerende en beschermende balsem voorkomt dat je neus steeds rood wordt of uitdroogt. Ze zijn dermatologisch getest en zelfs geschikt voor de gevoelige huid. Kleenex Balsam tissues zijn verkrijgbaar in tissues en zakdoeken.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts