IG-Serie : Mijn week op Instagram #5


Welkom lieve volgertjes. Het is weer tijd om met jullie te delen wat ik de laatste weken allemaal gedaan heb. Deze blog is een serie die ik enkele weken geleden begonnen ben ... een vaste Topic met deze 'serie' in mijn blog.

Op mijn Instagram-Account laat ik zowel mijn hobby zien (beauty en makeup) en ook veel van mijn privé-leven (ik laat natuurlijk nooit alles zien). Ik vind het leuk dat mensen de ware ik kennen buiten al het makeup en beauty-gebeuren.

Een paar weken geleden heb ik een make-over laten doen, en ook onlangs zijn er leuke dingetjes gebeurd. Dit deel ik graag met jullie. Kijk hieronder voor de leuke foto's.


Waar ik erg vaak naar uit kijk is de box of tasje vol met beautyproducten die te verkrijgen is bij de magazin 'Goed Gevoel'. Het is een Belgische magazine vol met leuke weetjes, tips, en beauty/makeup gebeuren. Elke keer dat ik de magazine koop deel ik ze ook op mijn Instagram-account. 


Het is nu 2 weken geleden dat ik mijn haar gekleurd heb. Eerst had ik rode haren (al vrij afgewassen en in aubre-stijl) en nu ben ik blond. Doordat ik eerst rood was heeft de kapper het toch super gedaan om me in 1x perfect blond te maken!!


Ik vind het altijd heerlijk om me op te tutten. Ik neem er altijd mijn tijd voor. Het topje kwam van H&M, die droeg ik toen ik met mijn vriendinnen een leuke avondje gedeeld heb. Het is altijd leuk om eventjes bij te praten, te lachen met de domste dingen, en elkaar beter te leren kennen! Ik heb de laatste maanden veel nieuwe vrienden bijgekregen! #feelingblessed


Op internet kon je thebest9-foto's bekijken die vorig jaar het meest bekeken en geliked zijn. Het was wel leuk om deze foto's samen te hebben! Het jaar 2017 is wel voor mij persoonlijk enorm snel voorbijgevlogen. Ik werd dat jaar 30, we zijn naar een geweldige vakantieland (amerika) geweest, en nog zoveel andere dingetjes!!!


De laatste jaren is mijn kenmerk een hevige lipkleur. Heerlijk gevoel om te spelen met zowel donkere al felle lipkleuren. Hier droeg ik een lipkleur die in het makeup-tasje was van het 'Goed Gevoel'-magazine. De kleur vond ik geweldig passen met het simpele topje die ik droeg.


De leukste wat we gisteren beleefd hebben , is dat we onze nieuwe autotje hebben opgehaald. Onze zwarte Mercedes heeft het na 11 jaar begeven, er kwamen meer en meer probleempjes opduiken, dat mijn man en ik besloten hebben om een nieuwe autotje aan te schaffen die natuurlijk iets veiliger is. We zijn er enorm blij mee, ikzelf en mijn kids!! Wat waren jou persoonlijke hoogtepunten? Ik hoor het supergraag!!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts