Glerups : De warmste voetjes in de koudste weerIk vind het heerlijk om mijn voetjes te verwennen met leuke slofjes, vooral in de winter. We lopen dagelijks door weer en wind en als onze voetjes koud zijn , voelt heel ons lichaam koud, toch?

Voor diegenen , ikzelf ook, die enorm veel respect hebben voor de natuur en onze prachtige aarde bestaat er Glerups, de 100% natuurlijke pantoffel uit Denemarken. Het leukste cadeau die je iemand ook kunt geven zijn warme voeten natuurlijk. Ofwel pantoffels van Glerups, gemaakt van 100% wol en leer. Puur natuur. Dat is de reden waarom ze zo heerlijk dragen, de natuur is niet te overtreffen. De huisschoenen zijn warm, licht en erg comfortabel. De Scandinavische vormgeving is functioneel en wellicht daarom zo mooi.

De pantoffels zijn zijdezacht dankzij het bijzondere vilt dat is gemaakt van 100% wol van geselecteerde schapen uit New Zeeland. De buitenzool is gemaakt van natuurlijk gelooid kalfsleer met een mooie naturelbruine kleur. Kortom, heerlijke sloffen waar je je hart aan kunt ophalen.


Vilt ademt, dus perfect voor huisschoen. De huisschoen draag je het liefst met blote voeten. Het vilt ademt en kan tot 35% vocht opnemen zodat de sloffen altijd droog en warm aanvoelen. De dubbele laag vilt in het voetbed geeft een aangename veerkracht.
Informatie

Glerups huisschoenen zijn in Nederland en BelgiĆ« verkrijgbaar via www.glerups.nl in acht fraaie kleuren.
Te koop voor de prijs van : € 69,95.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts