Every Woman and Girl : Tutu World Domination


30 dagen,  30 tutu’s! Dat is de uitdaging die Isabelle Dumortier (instagram) vanaf vandaag aangaat ter gelegenheid van de 10.000ste verkochte tutu. Vorige week woensdag kocht Katarzyna voor haar dochtertje nietsvermoedend de 10.000ste Tutu in het Wijnegem Shopping Center bij Antwerpen en om dat te vieren draagt oprichtster Isabelle vanaf vandaag 30 dagen lang 30 tutu’s. Fans van het merk die willen meevieren, worden uitgenodigd om een foto van zichzelf in tutu op Instagram te plaatsen met daarbij de hashtag: #30daytutuchallenge


Isabelle gelooft namelijk in ‘Tutu World Domination’. Volgens haar heeft elke vrouw en meisje behoefte aan een tutu in haar garderobe. Het is een basic die gestijld kan worden voor elke gelegenheid; gaande van een huwelijk tot dag op werk of school. Er schuilt namelijk een kracht en een elegantie in ieder van ons, en vrouw zijn is in eerste instantie een kwestie van open kaart te spelen wanneer het om die eigenzinnigheid aankomt. Be Alice nodigt namelijk uit om tegelijkertijd vastberaden én vrouwelijk te zijn. Sterke vrouwen leiden de dans – en bij voorkeur in pastelkleurige tutu.Het idee om tutu’s op de markt te brengen werd Isabelle Dumortier ingegeven nadat ze in de zomer van 2016 de organisatie van een vrijgezellenfeestje in Dubai voor haar rekening had genomen. Het beeld van zeven bruidsmeisjes in tutu, flanerende door de soeks, sprak meteen tot haar verbeelding, en dus maakte ze maar zelf het ontwerp voor de outfits. Een foto van het feestje, die later op Facebook verschijnt, wordt maar liefst 2.000 keer geliked.

Een maand later woont een Isabelle een feestje bij in Monaco, in tutu, en een twintigtal vrouwen wil weten waar haar poederroze exemplaar vandaan komt. Omdat Isabelle ondernemend is, selfmade en weinig wereldschuw, buigt ze haar uitgebreide digitale kennis om naar een webshop en zo staat eind mei 2016 www.tutu-shop.com online. Een ondernemer is namelijk iemand die zich niet laat inpikt op opportuniteit en bovenal voeling heeft met een wereld die nood heeft aan eigenheid. 
Adresgegevens pop-up Antwerpen:

Grand Bazar | Antwerp
Beddenstraat 2
2000 Antwerpen  

Openingstijden:

maandag tem zaterdag 10:00 - 18:30

----------------------------------------------------------------------------------

Adresgegevens pop-up Wijnegem:

Wijnegem Shopping Center | Wijnegem
Turnhoutsebaan 5
2110 Wijnegem  

Openingstijden:

maandag tem zaterdag 10:00 - 20:00
Vrijdag                           10:00 – 21:00
Shopping zondagen      10:00 – 19:00
Doe jij mee met deze challenge? Of heb je er al van gehoord? 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts