Collistar - Nero Sublime Precious Pearls Eye Contour

Collistar, de nr 1 product in Italiaanse parfumeries! De populaire Nero Sublime lijn is in 2016 in Nederland geïntroduceerd en was onmiddellijk een grote hit bij de parfumerie en luxe gesorteerde
drogisterij. De drie originele formules voor het gezicht – het serum, crème en masker met verhelderend, herstellend en detox effect – krijgen nu een verzorgende aanvulling in de vorm van kostbare zwarte parels die buitengewoon effectief zijn.
Niet alleen omdat zij super geconcentreerd zijn, maar ook omdat de inhoud intact blijft tot het gebruiksmoment. Elke parel bevat een 100% pure en geconcentreerde ‘huidhersteller’, zonder toevoeging van water, conserveermiddelen of emulsifiers, die het huidweefsel geleidelijk regenereert, herstelt en ontgift.

Precious Pearls Eye Contour Area


Deze cosmeticamerk dat in de jaren 80 de voorloper introduceerde in de branche - monodosis capsules- en bewijst wederom baanbrekend te zijn met de introductie van de nieuwe Precious Pearls Boosted Repair Brightness Detox Effect in de Nero Sublime lijn. Deze kleine zwarte “schatkistjes” weerspiegelen de nieuwste technologie in monodosis cosmetica en bevatten een krachtige, geconcentreerde en kristalheldere ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’ in twee versies: één specifiek voor gezicht en hals en een variant voor de oogzone.


Het krachtige concentraat is ook beschikbaar in een variant voor de oogcontour om de typerende beautyproblemen van deze huidzone te bestrijden. De exclusieve formule combineert orchidee, gardenia extracten en arganolie met een mild gember extract dat een effectieve vochtafvoerende en ontstekingremmende werking heeft, waardoor zwellingen, wallen en donkere kringen verminderen. Deze parels werken buitengewoon langdurig dankzij de gecombineerde werking van de 100% pure en geconcentreerde formule met actieve ingrediënten die herstellen, ontgiften en verhelderend werken en gember, een wondermiddel voor de verzorging van de oogcontour.

Het resultaat? Bij regelmatig gebruik minimaliseren alle tekenen van vermoeidheid die de ogen zwaar doen lijken. De zijdeachtige en rijke textuur wordt snel opgenomen door de huid en doet de oogzone perfect ogen: de huid oogt meteen gladder en spectaculair helder.


PRIJS - Potje met 40 parels : € 48,95

Sublime Black Precious Serum 
Een super geconcentreerd doch licht elixir van jeugdigheid. Een revolutionair serum met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’. Naast de typerende ingrediënten uit deze lijn, zwarte orchidee, witte gardenia en zwarte parel, bevat de formule ook Collrepai, een detox complex met herstellende werking dat doordringt tot in het hart van het huidweefsel met een intens verzorgende werking. Dit glanzende en sprankelende serum werkt direct: het gezicht ziet er meteen subliem uit met een onmiddellijk filler effect dat de huid zichtbaar gladstrijkt, rimpels en imperfecties vermindert en een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. Kan solo worden gebruikt of in combinatie met andere Collistar crèmes. Kan gedurende het hele jaar worden gebruikt, bij elke leeftijd en huidtype.

PRIJS - Flacon 30 ML : € 64,25

Sublime Black Precious Cream

Een luxueuze en revolutionaire crème met een verbazingwekkende zwarte consistentie die in contact
met de huid verdwijnt en zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’.
De typerende actieve ingrediënten uit deze lijn zijn in deze formule gecombineerd met carnosine, een
ingrediënt met een krachtig herstellend, antioxidant en detox effect. Vanaf het eerste gebruiksmoment ziet het gezicht er meteen subliem uit met een spectaculair verhelderend effect dat de gezichtshuid revitaliseert waardoor de teint perfect straalt. ‘s Ochtends en/of ‘s avonds op gezicht en hals masseren. Kan gedurende het hele jaar worden gebruikt, bij elke leeftijd en huidtype.

PRIJS - Pot 50 ml : € 69,95

Sublime Black Precious ScrubMask/Body

Een exclusief scrub-masker met een verbazingwekkende zwarte consistentie die zich transformeert in een ‘activator van een stralende huid en jeugdigheid’ voor het lichaam. Dit volstrekt unieke en
ongeëvenaarde scrub-masker combineert het gladmakende effect van een scrub met de voordelen van een masker en is rijk aan regenererende, verhelderende en ontgiftende actieve ingrediënten. De ultratechnologische formule werkt direct en een snelle scrub biedt een instant beauty effect:

•de huid is ontgift, voelt direct zacht en straalt.
•de opperhuid is gepolijst en glad dankzij natuurlijke suikerkristallen. •oneffenheden, ruwe huidzones en signalen van een droge huid zijn geminimaliseerd. 

Dit product is een enorme eyecatcher dankzij de diepzwarte kleur. Ook de luxueuze romige textuur en het zalige milde parfum verleiden de zintuigen. Dit product is ideaal te gebruiken tijdens het hele jaar en geschikt voor alle huidtypen.

PRIJS - Pot 450 gr : € 53,95De producten zijn te koop bij ICI Paris XL & Douglas. Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts