NEW - Swarovski's : Valentijnscollectie #brillianceforall


Swarovski, oooh dat is nu echt een merk waarmee je iedereen gelukkig mee kunt maken. Zelf heb ik een prachtige glazen kadertje met Swarovski-kristallen die ik als verlovingscadeautje ontvangen toen. Jarenlang is Swarovski DE merk die het erg goed doet. Kijk wat deze merk nu voor ons in petto heeft!

Voor de nieuwe collectie 2018 heeft Swarovski gekozen voor een frisse en gedurfde stijl die voor elke dag relevant is. De romantische esthetiek is compleet opgefrist en vernieuwd, de liefde overwint alles en heeft zoveel verschillende facetten. Swarovski is er trots op zich uit te spreken voor diversiteit en alle mogelijke expressies van liefde. Er is een gedurfde armband, een prachtige dubbele ring en ook meer alledaagse sieraden, dus voor ieder wat wils. Elk sieraad is doordrenkt met boodschappen van diversiteit en de vrijheid om alles lief te hebben die heel belangrijk voor me zijn. En niet alleen voor mij, maar voor iedereen. € 99
 € 89
 € 299
 € 119De Valentijnscampagne weerspiegelt het BrillianceForAll-concept en portretteert echte geliefden: de modekoningin Chiara Ferragni en haar verloofde Fedez, de modellen Ruth Bell en Veronika Krajplova, Malaika Firth en Nate Gill, en Kim Willecke en Sean Dubberke. Onze brand ambassador Karlie Kloss is opnieuw te zien samen met het Spaanse model Andrés Velencoso als voortzetting van hun gezamenlijke campagne voor Valentijnsdag 2017.

De campagne is geschoten in New York en belichaamt de gedurfde persoonlijkheid van Swarovski, terwijl ook wordt benadrukt dat iedereen kan schitteren. En dat bewijzen deze veelzijdige stellen op stijlvolle wijze.
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts