IG-Serie : Mijn week op Instagram #4


Vandaag zijn we er weer! Welkom lieve volgertjes. Het is weer tijd om met jullie te delen wat ik vorige week allemaal gedaan heb. Deze blog is een serie die ik enkele weken geleden begonnen ben ... een vaste Topic met deze 'serie' in mijn blog.

Op mijn instagram-account laat ik zowel mijn hobby zien (beauty en makeup) en ook veel van mijn privé-leven (ik laat natuurlijk nooit alles zien). Ik vind het leuk dat mensen de ware ik kennen buiten al het makeup en beauty-gebeuren.

Vorige week was best wel een bewogen week met ziek zijn, weinig rust en leuke blog's op mijn website . Ik laat je hieronder zien wat ik allemaal gepost heb.

MAANDAG :


De week begon met een blog waar ik mijn eerlijke review schreef over de Anastasia Renaissance-Pallet met een bijhorende ooglook. Ik vind het heerlijk om met deze pallet te werken waar ik al maanden op zit te wachten. Hij stond namelijk op mijn bucketlist en uiteindelijk heb ik hem zelf gekocht in Amerika.

DINSDAG : 


The Body Shop is een merk die altijd de meest unieke spulletjes heeft als het gaat om beauty en makeup. Ik had een artikeltje op mijn blogje geplaatst over 'sterretjes in je ogen' met hun gloednieuwe collectie. Je vind de blog hier.

DONDERDAG :


Diegenen die me erg goed kennen weten dat ik verzot ben op alles wat avocado bevat. Ik had een tijdje geleden in een perspakketje een shampoo van Dove ontvangen die deze ingrediënt dan ook bevat. Daarnaast had ik een shampoo die dezelfe ingrediënt heeft, die ik gekocht heb in een Carrefour-filiaal. In deze blog deel ik mijn eerlijke mening over deze shampoo's .



Het is altijd heerlijk om met de filters te spelen van Snapchat. Ik heb deze foto trouwens ingesteld als profielfoto op mijn Instagram-account en persoonlijke Facebook-account. 

VRIJDAG :


Sinds enkele dagen heb ik enorm veel last van een te droge huid. Helaas werd ik die weekend ook ziek door een griep. Ik had dus daarom een tester-maskertje gebruikt van het merk Atelier Rebuul. Het effect was geweldig, mijn huid was goed gehydrateerd en erg zacht. Ik ga zeker en vast een full-size product aanschaffen!!

ZATERDAG :


Mijn jongste zoontje is zaterdag 4 jaar geworden, het was vooral een dag eventjes schrikken van het besef hoe snel het gaat . Het leek wel gisteren dat ik hem voor het eerst in mijn armen nam. Ik zal nooit deze foto vergeten, ik lachtte hier hoe onverwacht en snel zijn geboorte was!!



Hoe was jou week? Ik hoor het graag ...



Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts