Shampoo-test : Nectar Of Beauty & Dove


Er is 1 negatief dingetje aan me dat ik gelijk zou veranderen als ik kon, maar helaas kan ik het niet. Ik ben gekend door mijn fijne en weinig aantal haar. Na jaren vitaminen en mineralen innemen, heb ik avocado's in mijn dieet toegevoegd. Waarom?

Avocado's bevatten eiwitten en gezonde oliën die goed worden geabsorbeerd door het lichaam, omdat ze veel vezels bevatten. Het zorgt dat je huid stralender eruit gaat zien, dat je nagels hard en stevig groeien en dat je haar sterker word en snel groeit.

Ik ben een grote fan van avocado... niet alleen op mijn toast of in mijn eten, maar ook in mijn producten. Een tijdje geleden had ik een shampoo gekocht van het merk Nectal Of Beauty en van Dove een shampoo ontvangen in een perspakket. Ze bevatten beiden avocado-extract, dus ik nam ze beiden en heb ze enkele weken getest. 


' De dove 'Strengthening Shampoo, verrijkt met avocado-olie en calendula, voeden je haar. Voor sterker haar en minder haarbreuk vanaf de eerste wasbeurt. '

Deze shampoo is zacht tijdens het haren wassen, ruikt ontzettend lekker en geef geen vettige waas. Mijn haren ruiken tijdens het wassen erg lekker en na de tijd blijft de geur nog een tijdje in je haren hangen.

Te koop voor de prijs van : €3,89


' Omhullende shampoo met avocado-extract galamboter. Voor zeer droog, weerbarstig en kroezend haar. '

Deze shampoo is erg fijn te gebruiken alleen verlies je wat tijd omdat je ze eventjes moet laten inwerken zodat je haar de extracten goed kan opnemen. De geur blijft ook hier lang zitten in mijn haar, maar helaas word mijn haar snel vettig.

Te koop voor de prijs van : €1,49


Beiden shampoo's heb ik op mijn hand gezet. Je ziet dat je linkse (Nectar Of Beauty) lopender en vettiger is dan de Dove-Shampoo (rechts).


BESLUIT :

Ik vind het belangrijk dat men soms investeert in producten waar je weet dat je er goede resultaat van kunt zien. Mijn voorkeur gaat naar de Dove-Shampoo omdat mijn haren lang fris blijven met dagen een heerlijke paradijselijke geur.
Helaas moet ik de Nectar Of Beauty-Shampoo enkele minpuntjes geven omdat ik er snel vet haar van krijg en mijn haar is erdoor ook sliertig .


Welke shampoo is jou absolute favoriet? Ik hoor het graa


Xxxsje Serafina

Reacties

  1. Ik ga dan toch eens die van dove proberen! Leuke post met goede informatie.!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts