Review - Anastasia Modern Renaissance Pallet


Sinds de lente had ik om mijn bucketlijst deze prachtige pallet staan ... Ik wou en moest hem hebben. Sinds mijn reisje in de USA had ik daar mijn droompalletje gekocht. Ik vond de kleurenpallet gewoon ontzettend mooi en moest ze hebben in mijn stash.
Warme kleuren vind ik erg mooi, en dan vooral in de koude wintermaanden. Zelfs voelt het palletje naar winter als je het zachte roze fluwelen stofje voelt die rondom de pallet zit.


De kleuren zien er gewoon geweldig uit : Rood, koper, beige, bruin,  .... Gewoon een droompalletje! Je bent helemaal van je sokken geblazen eens je de kleuren swatches. De pigmentatie is ongelofelijk, en ook blijven ze goed lang op je ogen zitten.
Ik moet gewoon eerlijk zijn, de kleuren en de pallet hebben mijn verwachtingen overtroffen. Het is echt een prachtige pallet.

Zie hieronder voor de swatches :


Tempera – Golden Ochre – Vermeer – Buon Fresco - Antique Bronze – Love Letter – Cyprus Umber


Raw Sienna – Burnt Orange – Primavera - Red Ochre – Venetian Red – Warm Taupe – Realgar


Hieronder zie je ook een simpele look met enkele warmen kleuren van deze Anastacia Modern Renaissance Pallet. 


Deze pallet is te koop voor de prijs van : Anastasia Modern Renaissance Eye Shadow Palette € 54,95.Heb jij deze pallet al? Het is zeker de moeite om ze cadeau te doen aan iemand die ook zo gek is om make-up!
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts