NEW - Make-Up Studio: Radical Clash!Make-up Studio is niet alleen gekend door hun producten in goede kwaliteit. Make-up Studio helpt je te experimenteren, ontdekken en je make up-skills op een andere level te brengen, en ook nu !!
Val het komende feestseizoen op met een gewaagde, creatieve look! Vergeet de rode lippenstift die je vorig jaar droeg, en maak je klaar voor een radicale clash van daring lips en electrifying eyes. Modemerken zoals Valentino, Balmain en H&M Studios lieten eerder tijdens hun shows zien hoe je
deze look rockt.

RADICAL CLASH PRODUCTEN :

EYESHADOW MOONDUST AZURE TANTALUMDe azuurblauwe en feeachtig paarse tonen van deze oogschaduw zijn het perfecte tegengif tegen donkere metaalkleuren.

Prijs : Make-up Studio Eyeshadow Moondust Azure Tantalum €12,90

CREAM BLUSHER INNOCENT PINK
        
Breng een verleidelijke glans aan op je wangen met de Cream Blusher Innocent Pink. Breng aan op de bolling van je wangen voor een vleugje glans en een stralende teint.

Prijs : Make-up Studio Cream Blusher Innocent Pink €13,90

LIPSTICK 83 VIOLET VAMPMet een breed scala aan lilatinten dit seizoen, mag je gerust zeggen dat een purple pout helemaal on trend is op het moment.

Prijs : Make-up Studio Lipstick 83 €16,90

METALLIC MAUVELaat je verleiden door het satijnen gevoel, het metaalkleurige effect en de long lasting, waterproof kracht van de Durable Eyeshadow Mousse Metallic Mauve.

Prijs : Make-up Studio Durable Eyeshadow Mousse Metallic Mauve €18,90

SHIMMER EFFECT SILVERShimmer Effect Silver is het geheime wapen voor een gezonde, stralende huid. Vermeng het product met je dagcreme of breng het direct aan op je gezicht of over je foundation.

Prijs : Make-up Studio Shimmer Effect Silver €15,90


Vind meer over info over deze en andere producten van Make-Up Studio op hun website !Xxxsje Serafina

Reacties

  1. Wat een goed informatief stuk! Mooie producten ook wauw! En zeker voor die prijs ! 👌

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts