NEW - CATRICE Limited Edition "Dazzle Bomb"

We gaan stilletjes richting het einde jaar dus dat betekend nieuwe producten šŸ™Œ De producten in de Limited Edition Dazzle Bomb geven je look veel sprankeling. Je kunt hem vinden vanaf half december 2017 tot midden januari 2018.

The Loose Dazzle Dust met fijne glitterdeeltjes is super veelzijdig - je kunt het op je gezicht, lichaam en nagels aanbrengen! Een andere geweldige allrounder is het Eye & Lip Powder-palet, dat glinsterende poedertexturen bevat die kunnen worden gebruikt als oogschaduw en als lippoeder.

De Dazzle nagellak met een holografische glans geeft uw nagels een extra portie glitter en kan gemakkelijk worden verwijderd met de Glitter Peel-Off Base & Top Coat.

Intensieve kleuren met een sprankelende afwerking zijn verzekerd met de romige Dazzling Lip Colors, die verkrijgbaar zijn in vijf prachtige tinten, variƫrend van violet tot brons.

Benieuwd naar de producten? Je krijgt een kleine preview hieronder ...


LOOSE DAZZLE DUSTDe losse, fijne glitter creƫert sprankelend hoogtepunten op het gezicht, lichaam en nagels. Gewoon op de vochtige nagels sprenkelen en polijsten, breng deze ook op de gewenste gebieden van het gezicht en het lichaam of meng het met bodylotion.

EYE & LIP POWDER PALETTE

Poedertexturen met verschillende effecten gaande van een lichte tot intensieve glans - kan worden toegepast als oogschaduw of lippoeder.
Verkrijgbaar in kleur : C01 Dazzle Now Or Never

COSMIC BODY SPARKLE FLUIDDe vloeibare textuur bevat fijne glinsterende deeltjes om een ​​stralende gloed op het gezicht en lichaam op te roepen. De pipetapplicator maakt een eenvoudige dosering mogelijk.

DAZZLING LIP COLOUR

De romige lippenstifttextuur biedt intensieve kleur met een sprankelende afwerking en voelt heerlijk aangenaam op de lippen.

DAZZLE NAIL LACQUER
Een holografische glans brengt een extra portie glans op de nagels - het kan op zichzelf aangebracht worden of als een toplaag.

HOLOGRAPHIC BLUSHING PAPERS


Dankzij de zachte blushtextuur, creƫert de Holographic Blushing Papers een frisse teint met een holografisch effect.
Verkrijgbaar in kleur : C01 Champagne ShowerDe volledige collectie is vanaf half December 2017 tot en met Januari 2018 beschikbaar in elke Kruidvat en Trekpleister! 
Ga jij ernaar op zoek?Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts