IG-Serie : Mijn week op Instagram #3


Vandaag zijn we er weer! Welkom lieve volgertjes. Het is weer tijd om met jullie te delen wat ik vorige week allemaal gedaan heb. Deze blog is een serie die ik enkele weken geleden begonnen ben ... een vaste Topic met deze 'serie' in mijn blog.
Ik vind het leuk om ook persoonlijke dingetjes met mijn volgers te delen , en dat kunnen jullie zien in mijn Instragram (je mag me altijd volgen šŸ˜„) .

MAANDAG :


Ik vind het altijd leuk om winkels binnen te lopen en te genieten van de komende seizoenskledij -en kleuren. Ik kan erg veel inspiratie halen van bepaalde combinatie's, en bepaalde kledijstukken.  Hier had ik een foto genomen van een Pimkie-Filiaal waar de kleuren heerlijk gecombineerd zijn. Toevallig zijn deze kleuren ook mijn favorieten in de winter! Diezelfde dag is er ook een gloednieuwe Blog online gekomen van de komende 'Dazzle Bomb'-collectie van Catrice. Ikzelf ben een grote voorstander van Catrice en Essence-producten omdat ze zowel budgetvriendelijk zijn, alsook een goede kwaliteit hebben. 

DINSDAG :


Sinds een tijdje ben ik ook begonnen met Vloggen!!! Dat vind ik echt geweldig ... Ik heb enkele vlogs als op mijn YouTube-Kanaal geplaatst, dus check ze even . Je mag je ook altijd abonneren ... Dat zou ik graag appreciĆ«ren . 

ZATERDAG :


Heerlijk dat gevoel dat als je oog -en wenkbrauwmakeup on point is, toch? Ik was even aan het spelen op Snapchat en had dan op mijn insta enkele foto's geplaatst van mijn look die ik zaterdag droeg. 

ZONDAG :


Zondag was echt een leuke familie-dag. We zijn naar de duikcentra geweest te Beringen met de kids, manlief en zijn moeder. Het was heerlijk genieten om naar de visjes te kijken, de duikers en vervolgens samen lekker te eten. Hoe heb jij je week vorige week beleefd? Ik hoor het graag <3Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin