Rituals - The Ritual of Ayurveda : 'the ancient art of living wisely'


Nieuwe seizoen betekent een nieuwe collectie! En ook Rituals mag dan zeker niet misslaan ... Deze geweldige brand staat bekend door hun 'spa-gevoel'-producten en kledij. Hieronder laat ik je kennismaken met hun nieuwe lijn waar ik de eer voor gekregen heb om ze in deze blog neer te zetten. Kijken jullie mee?

The Ritual of Ayurveda is vernieuwd en omvat een collectie luxueuze home- en bodyproducten die helpen om je lichaam in balans te brengen. De collectie is geïnspireerd op de eeuwenoude Indiase leer van Ayurveda. De verpakking heeft een nieuw design en de collectie is aangevuld met nieuwe producten die het Ayurvedische principe van reiniging en het vinden van balans ondersteunen.

Dankzij de geur van Indiase roos in combinatie met Himalaya-honing en zoete amandelolie geeft The Ritual of Ayurveda je stemming een boost. Drie 100% natuurlijke droge oliën, die elk een specifieke dosha of jouw unieke patroon van energieën in balans houdt, zijn toegevoegd aan de collectie.


Rituals Cosmetics heeft drie droge oliën ontwikkeld die 100% natuurlijke ingrediënten bevatten en verrijkt zijn met kruiden volgens de Ayurvedische traditie. Iedere olie past bij een specifieke jij.

KAPHA:

Verrijkt met verkwikkende gember en kaneel, specifiek samengesteld voor de Kapha dosha volgens de Ayurvedische traditie. Wanneer Kapha in balans is, ben je liefdevol, vergevingsgezind en trouw, maar wanneer Kapha uit balans is, kun je onzeker, jaloers en koppig zijn.

PITTA:

Bevat een formule met verzachtende lavendel en ylang ylang.Wanneer Pitta
in balans is, ben je intelligent, tevreden en een goede leider, maar wanneer je Pitta uit balans is, kun je bazig, aanvallend en veeleisend zijn.

VATA:

Maakt de huid zijdezacht en is verrijkt met zoete amandelolie en basilicum. Wanneer de Vata in balans is, ben je vrolijk, creatief en vitaal, maar wanneer de Vata uit balans is, kun je angstig en nerveus zijn.

DE COLLECTIE

De verleidelijke Shower Foam, gebaseerd op Indiase roos en zoete amandelolie, geeft je een ultiem relaxed gevoel. De Shower Oil verandert in een schuim dat je huid voedt en zacht maakt.

Te koop voor de prijs van : € 8,50Prikkel je zintuigen met de rijke, crèmige Bath Foam, om lichaam en geest te ontspannen.Verouderde huidcellen op je lichaam worden regelmatig afgestoten, voor een gezondere en egalere huid. Dit proces gaat langzamer naarmate je ouder wordt. Geef het een boost door de Body Scrub te gebruiken. De reinigende scrub bevat kristalzout van het Himalaya-gebergte, dat een reinigend en harmoniserend effect heeft voor je innerlijke balans en vitaliteit. De scrub laat een intens verzachtende, dunne laag olie op de huid achter.

Te koop voor de prijs van : € 19,50Verwen je haar met de Shampoo die hydrateert en een glans achterlaat. 

Te koop voor de prijs van : € 9,50Verrijk je douche-ervaring met de Body Cream die, met een combinatie van het aroma van Indiase roos en de verzachtende werking van Himalaya-honing, je huid intens voedt. De Body Cream is verkrijgbaar in een navulbare verpakking. 

Te koop voor de prijs van : € 17,50Verwen je handen met The Ritual of Ayurveda Hand Balm, Hand Lotion, Hand Scrub en Hand Wash. De perfecte behandeling om droge en ruwe handen te verzachten en te hydrateren. 

Te koop voor de prijs van :€ 9,50

Te koop voor de prijs van : € 8,00

Te koop voor de prijs van : € 11,00
Te koop voor de prijs van : € 9,00
De Bed & Body Mist laat een subtiele geur achter op je huid en linnengoed; de finishing touch van je eigen Ayurveda ritueel.

Te koop voor de prijs van : € 16,50Creëer de perfecte ambiance met de Scented Candle, die geïnspireerd is op Indiase roos en zoete amandelolie. 

Te koop voor de prijs van : € 19,50Deze producten zijn verkrijgbaar bij de Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en hun website.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts