Review - MAC Retro Matte Liquid Lipcolour : 'So Me'


Velen van jullie weten dat wij onlangs een reisje hebben gemaakt naar Amerika! The USA!!! (later komt er ook een lange vlog van online!) Ik heb in deze vakantie dan ook gebruik gemaakt om enkele must haves makeup-artikelen daar te kopen omdat het niet alleen goedkoper is, maar ook omdat je daar gewoon meer kunt vinden.

Vandaag deel ik met jullie mijn eerlijke Review over de Liquid Matte Lipcolour 'So Me' van MAC-Cosmetics! Deze lipstick heb ik gekocht voor de prijs van 21 Dollar in een MAC-filiaal (€17).


Kleur 'So Me'Als je naar de kleur kijkt in de tube lijkt deze meer mauve-bruinachtig . Maar bij 2 applicaties verandert hij een beetje naar Paars-Roze en verandert hij ook van kleur. Hij lijkt dan helemaal niet op de kleur in het potje. 

Buiten dit is deze helemaal mijn kleur die goed gekozen werd door manlief. De applicator van deze lipkleur is groot genoeg om je lippen in 1 swatch te dekken , alleen is hij snel 'op' zodat je vaak 2x moet overgaan om zeker te zijn dat je alle hoekjes en plekjes mooi bedekt hebt.Hieronder zie je een foto ( in daglicht) van de lipstickkleur. Best wel een mooie kleur. De enige nadeel is dat hij na een tijdje droog word en begint hij ietjes te 'korrelen'. Hij blijft wel lang zitten maar werk ze wel wat bij voor een blijvend mooie resultaat!  
Deze lipkleur ( en andere ) is te vinden op MAC Cosmetics hun website of filiaal.
Wat vind jij trouwens van deze kleur?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts