NEW Topic - Mijn week op Instagram #1


Sinds ik terug ben van vakantie had ik een klein beetje moeite met de draad weer op te pakken als het gaat om mijn blog-leven. Ik had het gevoel ik een beetje in een sleur kwam! Omdat we altijd ons best doen van iets het beste te maken kwam ik met iets nieuws!

Omdat ik vanaf nu een frisse start wil, begin ik een nieuwe vaste Topic met deze 'serie' in mijn blog. Ik vind het leuk om ook persoonlijke dingetjes met mijn volgers te delen , en dat kunnen jullie zien in mijn Instagram (je mag me altijd volgen ๐Ÿ˜„) .
Laten we eventjes mijn week overlopen ...

ZONDAG :


Het was zondag (15 oktober) een ongelofelijke prachtige dag, dus hebben we besloten om de kids te verrassen en naar een inmens grote speeltuin te gaan met het zicht op een meer. We hebben er uren in vertoefd , ijsje gegeten en lekker veel gelachen. Het is altijd leuk als we zien dat de kids er ontzettend veel van genieten!

MAANDAG :


Na een dagje eventjes mijn werkjes te doen (als mama en huisvrouw) ben ik begonnen door mijn blogs door te nemen die vanaf die week online kwamen! Ik blog ondertussen als 3,5 jaar en doe het nog steeds met veel liefde. Het grappige aan de foto was dat mijn outfit en mijn huisdecoratie enorm veel matchen haha. 

DINSDAG :


 Voor mijn nieuwe blog was ik een eerlijke review aan het schrijven over deze prachtige lipkleur van MAC Cosmetics. Ik heb deze aangekocht in Amerika en sinds toen is het mij Go To lipkleur! Wat denk jij hiervan? Je vind de link hier.

WOENSDAG :


Als manlief op woensdag eventjes gaat voetballen met de vrienden dan proberen mijn kids en ik er de laatste tijd wekelijks bij te zijn ... Gewoon eventjes iets anders doen , dan tegelijkertijd ontspannen en met de vrienden praten. Ik genoot hier van een heerlijke Kriek van Ter Dolen ... Een welgekende merk Kriek van de streek waar ik woon ๐Ÿ˜‹

VRIJDAG :


Op vrijdag was het tijd voor een kleine ingreep die ik moest doen! Ik begon de laatste tijd het gevoel in mijn linkermiddelvinger te verliezen door een cyste die groter werd. Als je het nog niet weet, ik heb een ziekte die elk jaar een beetje erger word. Je lees er in mijn blog alles over. 

ZATERDAG :


Heerlijk als je een momentje kunt delen met mensen die je nog niet lang kent en al het gevoel hebt dat je echte vrienden bent! Ik heb dat gevoel een tijdje geleden verloren, maar het is nu helemaal in orde met deze prachtige dames!!! Love you all!Tell me, hoe was jou week? Wat waren jou hoogtepunten? Ik hoor het graag ๐Ÿ˜Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts