NEW - Grace : Parfumeer je huid én je huis

Wij vrouwen vinden het lekker om heerlijk te ruiken, vooral als we ons optutten ... dit geld hetzelfde in onze huis. We steken eens een geurkaarsje aan, of sprayen met een heerlijke huiskamergeur. Het geeft het schoon en heerlijk gevoel. Pascaud, ze ontwikkelden een volledig concept waarmee ze zowel man en vrouw helpen hun huid te verbeteren of in optimale conditie te behouden met langdurig resultaat. Dit concept bestaat uit behandelingen voor het schoonheidssalon en krachtige producten voor thuisgebruik, heeft een parfum ontwikkeld waarmee je zowel jezelf als je woning heerlijk kan laten ruiken.

Zelf heb ik een testertje thuis ontvangen die helemaal thuishoort in mijn auto. Ikzelf vind het heerlijk om te rijden in deze heerlijke frisse, vrouwelijke en schone geur.


Met dit aroma hul je je woning, auto of waar je ook lekker wilt dat het goed ruikt, in geen tijd in een aangename geur. Ga je even later de deur uit? Geen probleem! Je kan Grace ook perfect als eau de parfum gebruiken. Na de minerale make-up die vorig jaar verscheen, vervolledigt Pascaud zijn assortiment nu met Grace, een multifunctioneel eau de parfum.

“Ik wilde graag nog een stapje verder gaan en een eigen aroma ontwikkelen. Mijn klanten een totaalbeleving geven door onze behandelruimtes heerlijk te laten ruiken, dat was mijn uitgangspunt. En zo ontstond Grace”, vertelt Mardge Pascaud, CEO & Founder van het Belgische Pascaud Beauty Innovations. Het handige aan Grace is dat het niet alleen een roomspray is, maar dat je het ook kan gebruiken als persoonlijk aroma. Zo ruiken zowel jij als je woning naar vanille en oranjebloesem. Met verder ook tonen van musk, fris bloeiende jasmijn en roos is Grace een lang aanhoudende en zachte geur die je werkelijk zal betoveren.


Deze Grace-parfum is te koop voor de prijs van: 135 euro (100 ml)Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts