New - Catrice : Trend Cosmos 'Aqua Fresh' !!


Makeup is de laatste tijd alle kanten op aan het gaan als het gaat om 'Trends'. Hoe is de textuur? Hoe voelt het op je huid? Veel formules van make up-producten hebben vaak een verrassende effect. 1 voorbeeld daarvan is de trend van water-infuseerde texturen dat ervoor zorgt dat je amper je product voelt. Dat merk je ook in skincare-producten als makeu-producten, alles moet onmiddelijke opgenomen worden door de huid.


Het voordeel van zo een producten is dat deze snel drogen en dat ze makkelijk als 'huid' aanvoelen. Ze zijn zo comfortabel dat je ze 'amper' voelt. Een product dat veel water bevat heeft een lichte formule, is fris, geeft een verkoelend effect en je huid voelt ongelofelijk zacht. 
Het team dat verantwoordelijk is voor Catrice heeft deze trend, van water-infuserende producten, ontdekt in Korea (DE plek waar de meest beste product-ideeën gevonden zijn) ! Daar is een speciale term voor zo een producten die veel hydratatie bevatten. 


De Catrice Innovatie Experts beschrijven de trend van het gebruik van water-texturen als een algemene trend. Deze algemene of overkoepelende trends zijn meestal geboren in Korea en via Europa via Europa. Overigens: dit trendonderwerp is afgeleid van het feit dat mensen een innerlijk verlangen hebben om gelukkig te zijn - genieten van verrassende momenten op alle gebieden van het leven speelt een bijzonder belangrijk onderdeel.


PRODUCTEN :
AQUA INK LIPLINER

Geeft nauwkeurige contouring van de lippen toe: de innovatieve, waterstructuur wordt aangebracht met een viltpunt. Het tint effect kleuren de lippen in zes indrukwekkende, semi-permanente tinten.

AQUA INK-IN-GLOSS

De extreem licht, op water gebaseerde gloss verwent en kleurt de lippen in vier verschillende, semi-permanente tinten.


AQUA FRESH HIGHLIGHTING EYESHADOW

Sneldroogend en langdurig: De waterbasis elastische textuur bevat lichtreflecterende pigmenten
voor een metalen afwerking. Dankzij het hoge water inhoud, is deze oogschaduw makkelijk te vermengen, zorgt voor de gevoelige huid om de ogen en zal zich niet vlekken in de arcadeboog.


Deze producten vind je in je Kruidvat en Trekpleister-filiaal.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts