IG-Serie : Mijn week op Instagram #2


Vorige week was de eerste keer dat ik deze serie begonnen ben ... een vaste Topic met deze 'serie' in mijn blog. Check mijn eerste serie door op de link te klikken.
Ik vind het leuk om ook persoonlijke dingetjes met mijn volgers te delen , en dat kunnen jullie zien in mijn Instragram (je mag me altijd volgen 😄) .

Laten we eventjes mijn week overlopen ...

Maandag :


Mijn week begon met een leuke blog hoe je in een DIY-vorm je handen goed kunt verzorgen en je nagels door de producten van ProNails. 

Woensdag :


Door omstandigheden (je ziet op de foto een grote pleister in mijn handpalm) had ik erg moeite en veel pijn om te bloggen dus nam ik enkele dagen rust. Ik voelde me niet erg goed die dag, dus besloot ik een leuke outfit met felle kleuren te dragen en wat make-up zodat ik me iets beter voelt! 
Dat deed doet wonderen zoals je ziet 😉

Vrijdag :


In België is deze week de herfstvakantie begonnen wat betekent dat ik vrijdag na school de kids lekker gedoucht heb, muziek vervolgens luid gezet en we begonnen te genieten van elkaar. Check mijn Instagram-account voor de leuke video.

Zondag :


Vorige zondag was het heerlijk ontspannen bij een BBQ waar ik veel mensen heb gezien die ik al jaaaaren niet meer gezien had. Het was een leuke namiddag met natuurlijk heerlijk eten. 


Tell me, hoe was jou week? Wat waren jou hoogtepunten? Ik hoor het graag 😍


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts