DIY - tips voor tijdens de koude winterdagen


DIY projectjes zijn hipper dan ooit: van een Instagramwaardig wandrekje tot een avocado-chocoladetaart of originele nailart verwerkt in je manicure... tegenwoordig creëren we het allemaal zelf. Ikzelf ben ook een grote fan van DIY'S ... Heerlijk dat gevoel dat je iets zelf heb kunnen maken en er dan van genieten... Zelfs als je datgene dan ook maakt voor iemand die je liefhebt!!! Heerlijk toch?

Maar vooraleer we de handen uit de mouwen steken, een gouden tip voor al die DIY diva's onder ons: verzorg jullie handen en nagels nu alvast preventief tegen de (koude) winterdagen met het Pronails Anti-Age HandCare gamma en hun uitgebreid assortiment Nail Care. Voor al die 'handarbeid' zijn een gehydrateerde huid en gezonde, sterke nagels immers een must! Never change a winning team dachten ze bij ProNails, want het huidige Anti-Age Handcare gamma bewijst doorheen alle seizoenen en weersomstandigheden haar nut voor onze handen. Naast het feit dat ze effecten van huidveroudering tegengaan en de huid beschermen tegen UVB, luchtvervuiling en pollutie, zitten ze ook vol antioxidanten en zorgen ze voor een langdurige hydratatie en voeding van de huid, zodat die soepel en stevig blijft tijdens koude winterdagen. 

Naast een uitgebreid Anti-Age Hand Care gamma, beschikt ProNails ook over een aansluitende nagelverzorging die de natuurlijke nagels sterker, gezonder én mooier maakt. De gezondheidstoestand van je nagel vormt immers de basis van je manicure. Zeker als je van nature uit zwakke of broze nagels hebt, is het belangrijk deze extra te verzorgen.
Met de ProNails Nail Care range, til je nagelverzorging naar het niveau van gelaatsverzorging. Met de juiste voedingstoffen kan je je nagels niet alleen herstellen maar ook sterker maken én zelfs beter doen groeien. Het is hierbij superbelangrijk om je nagelriemen en het gebied rondom de nagel extra aandacht te geven. Hieronder bevindt zich immers de nagelmatrix waar de nagel wordt gevormd, en het is hier dat je de gezondheid van de nagel kan aanpakken en verbeteren. 


STAP 1: Reinig de handen eerst en vooral grondig met de Gentle Hand Soap, kan je trouwens best ALTIJD doen alvorens je met eten aan de slag gaat. Om komaf te maken met alle dode huidcellen, en met een zijdezachte huid als gevolg, kan je het best beroep doen op de Refining Hand and Body Scrub gebruiken (ook voor het ganse lichaam). 

Gentle Hand Soap 300ml: 14,50 €


STAP 2: Breng vervolgens de Deep Defense Hand Serum aan, rijk aan antioxidanten en een musthave voor een optimale handverzorging. 

Deef Defense Serum 30ml Hand: € 26.95 


STAP 3: Tot slot beschermt de Anti-Age Hand Cream je tegen schadelijke invloeden van zon en luchtvervuiling en werkt in tegen huidveroudering, droge huid en handkloven. 

Anti-Aging Hand Cream SPF 15 Lightweight 50 ml: 12,50 € 
Anti -age Rich Hand Cream SPF 15 300ml: 39,90 € 


Refining Hand & Body Scrub 250ml: € 29.50 

Wie is ProNails?

ProNails werd in 1981 opgericht door Catherine Claus als eerste Belgisch productiebedrijf gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. In 2009 werd het bedrijf overgenomen door Paul Parein die ProNails liet uitgroeien tot een echt wereldmerk waar innovatie en kwaliteit hoog in het vaandel wordt gedragen. Om dit mogelijk te maken stelt ProNails meer dan 100 werknemers te werk en heeft de firma ze zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in België.Het ProNails Anti Age HandCare en het Nail Care gamma zijn uitsluitend verkrijgbaar in ProNails salons, neem ook een kijkje op pronails 's website.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts