ProNails : Hyacinth Bouquet als Inspiratiebron


Als Hyacinth Bucket de wereld iets geleerd heeft dan is het wel dat rijkdom vanbinnen zit (ook al zit het tussen de twee oren) én dat je van een beetje excentriciteit niet doodgaat. Met de nieuwe ‘Lady of the House’ collectie trekt ProNails dit najaar dan ook volop de kaart van de overdaad, snobisme en koninklijke luxe. More is more!

Qua ‘in het leven staan’ is de ideologie van Mrs Bouquet eigenlijk lang niet zo verkeerd. Ook de pompeuze catwalks van high fashion merken zoals Gucci, Dolce & Gabbana en Valentino bevestigen deze onbescheiden manier van leven. Oases van diepgroen, riante kleuren-boeketten, stoutmoedige borstelstreken van bladgoud, parelmoer en fluweel.


More is more ,tevens de naam van één van de nieuwe nagelkleuren , en daarom schroomt ProNails het snobisme, de koninklijke luxe en de verborgen pracht niet. Sans gêne overgoten met een glanslaagje eigenzinnigheid en zelfrelativering. Weg compromissen. Weg Vlaamse bescheidenheid.


Ontdek de Lady of the House collectie:


Bouquet Residence

Groene vingers zonder je handen vuil te maken. Met dit vol boeket diepgroen doe je zelfs het grasperkje van de buren verbleken. Deze effen kleur werd handuitgekozen door de Vrouw Des Huizes. Om evidente redenen.


Ruby Ruby Ruby Ruby

Met dit robijnrood, glanzend als satijn, straal je verleiding uit tot in je vingertoppen. Trek de lijn gerust door naar je oogschaduw en/of eyeliner voor die extra stopping power.


Seriously misguided

Saaie subtiliteit? Geen denken aan. De intensiteit knalt alle kanten uit met dit donkerpaars met multicolor glitter. Deze look vraagt om barokke gewaden en oversized rolkragen die tot net onder je smeulende ogen uitkomen. #SexAppeal,IsNotACrime.

More is More

Meisjesachtig ontmoet ondeugend. Dit full on frambozenrood met glitter is het ideale kleurtje om
 met je vingers speels door een telefoondraad te glijden.

Blush My Nails

Of je je nagels nu lang of kort, puntig of recht draagt, deze zacht oudroze tint houdt de overdaad subtiel en tussen de lijntjes. Zonder aan pit in te boeten.

EclecChic

Paars heeft een sprookjesachtige uitstraling. Theatraal maar tegelijkertijd warm en royaal. Deze aubergine tint met rode ondertoon en zacht nacré valt als fluweel op je nagels en steelt keer op keer de show.


Al deze lakjes zijn te koop voor de prijs van : €14,95


Voor meer info over de producten, of andere, kijk dan gerust op de website .Xxxsje Serafina

Reacties

 1. Wauw mooie producten hoor! Ik vind die Blush My Nails echt heel mooi :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een mooie kleuren zeg. Ik ken het merk (nog) niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken dit merk nog niet. Is de prijs per potje? Of als set?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie kleuren ook. Ik ken dit merk ook niet. En ja, ook ik vroeg mij af hoe het zit met de prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik kende het merk nog niet maar er zitten mooie kleuren bij!

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts