5x Essence Make-up voor een stralende back-2-schoollook!De nieuwe schooljaar is al 2 weken bezig in ons klein Belgen-landje ... dat wilt zeggen dat jij net zoveel mag shinen, stralen, en genieten van Beauty zoals je deed in de zomervakantie.
In mijn nieuwe blog deel ik met jullie de 5 ULTIEME beauty-producten die jij zeker nodig hebt op school ...Het nieuwe studiejaar is begonnen en dan wil je er natuurlijk weer op en top uitzien. Met deze producten straal je alsof je gisteren terug bent gekomen van je verre strandvakantie!
Kijk je hieronder met me mee?
Essence metal art lip & eye liner


Maak unieke wings en opvallende lippen met deze metallic liner die je kunt gebruiken voor zowel je ogen als je lippen. Leuk voor een speelse look en handig om mee te nemen in je rugzak. Door de opvallende kleuren maak je een echt statement! 
Te koop voor de prijs van : € 2,99

Essence make me glow liquid bronzer


Behoud je mooie teint van de zomer door deze vloeibare highlighter en bronzer aan te brengen. De satijn-rosé tint zorgt voor een zachte glans terwijl de gouden bronzer een zomerse gloed creëert.
Te koop voor de prijs van : € 3,59

Essence kiss the frog lipstick


Hoe de kikker veranderde in een prins, zo verandert deze lipstick de kleur van je lippen! De groene lipstick reageert op de pH-waarde van je lippen en verandert van kleur. Een verrassende twist in een speelse verpakking!
Te koop voor de prijs van : € 1,99

Essence holo rainbow nail polish


Val extra op met deze opvallende nagellak waarin holografische glittertjes zijn verwerkt die alle kleuren van de regenboog schitteren.
Te koop voor de prijs van : € 2,89

Essence correct to perfect cc powder palette


Door het gure herfstweer kun je last krijgen van oneffenheden in je huid. Rode plekjes, donkere kringen en een vale teint verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze corrigerende poeders. Gebruik het palet voor een egale, stralende en frisse huid, iedere dag weer!
Te koop voor de prijs van : € 3,59


Welke zijn jou ultieme beautyproducten die je deze schooljaar gebruikt?

Essence en ik wensen je een fantastisch schooljaar! Go for it!Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts