The Body Shop -NIEUW Balance body & mind

The Body Shop voegt met veel enthousiasme een vierde collectie toe aan de Secrets of the World-lijn! Hier ben ik erg enthousiast over omdat ik namelijk VERLIEFD ben op de Hawaiian Kukui Cream van deze lijn. Deze nieuwe 100% veganistische Firming-collectie bevat alles wat je nodig hebt om je huid te verstevigen en versterken.Ontdek hun voedende olie, verfijnende suikerscrub en de verstevigende body cream en laat vol zelfvertrouwen je huid zien! 

ETHIOPIAN GREEN COFFEE CREAM 350 ML 

Cafeïne staat bekend om haar verfijnende, verstevigende en versterkende eigenschappen. Onze nieuwe verstevigende Body Cream is verrijkt met de van nature cafeïne-rijke biologische Ethiopian Green Coffee. Deze koffie wordt met de hand geoogst in de prachtige Kaffa regio, die wereldwijd bekend staat als ‘the home of coffee’. Onze zijdezachte, verfrissende cream trekt bij het inmasseren moeiteloos de huid in, en zorgt voor een verstevigde huid met een zijdezachte finish.

Te koop voor de prijs van : €26

FRENCH GRAPE SEED SCRUB 350 ML 

Druivenpitten worden geprezen om hun hoge gehalte polyphenol, een krachtig antioxidant met een verstevigend effect op de huid. Onze heerlijk uitziende nieuwe Scrub bevat druivenpit-poeder uit Frankrijk en biologische Community Trade-suiker uit Paraguay om de huid te verkwikken, exfoliëren en verfijnen. Masseren met suiker stimuleert de bloedsomloop en zorgt voor een egaal ogende teint. En de frisse en fruitige geur van de Scrub is een ware verkwikking voor je zintuigen!

Te koop voor de prijs van : €24

THAI MAKRUT LIME FIRMING OIL 170 ML 

Onze nieuwe Body Oil bevat de levendige makrut-limoen, die door Thaise vrouwen geliefd is vanwege de stimulerende en verkwikkende geur. Perfect om je zintuigen weer te revitaliseren na de koude maanden! Ontdek deze verstevigende, versterkende en snel intrekkende olie, verrijkt met makrut-limoen Community Trade-marula-olie voor extra voeding van
de huid.

Te koop voor de prijs van : €17

INDIAN TURTLE MASSAGER 

Deze handige, op schildpadden geïnspireerde tool, ontwikkeld door onze Community Trade-vaklieden in India, trekt de huid zachtjes samen om zo de bloedsomloop te stimuleren. Gebruik de tool met een rollende beweging om zo de elasticiteit van de huid te verbeteren. Rol de tool over je huid in combinatie met de Thai Makrut Lime Firming Oil en focus hierbij op jouw probleemgebieden. Onze houten massage-tools worden vervaardigd met hout van Acacia Mangium-bomen, door de uiterst bekwame vaklieden van Teddy Exports in Zuid-India.

Te koop voor de prijs van : €16
Kijk voor meer info over deze lijn, of andere op de website van The Body Shop. Deze gehele lijn is te koop in 1 van hun filialen.Xxxsje Serafina

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts