NIEUW - Dove : DermaSpa Oxygen Touch


Dove is al meer dan vijftig jaar expert op het gebied van huidverzorging. Door de jaren heeft het merk continu innovatieve technologieën ontwikkeld om te helpen de huid nog beter te verzorgen. Omdat lichaamsverzorging vooral ‘s morgens al snel een kwestie van routine wordt, lanceert Dove DermaSpa Oxygen Touch, een gamma dat beantwoordt aan een diepere behoefte naar me-time.

Door van je dagelijkse verzorging een heel bewust ochtendritueel te maken, zet dat gevoel van rust en harmonie zich verder doorheen de dag. Alle producten uit het Dove DermaSpa Oxygen Touch gamma zijn gericht op het creëren van genot en welzijn. Ze zijn bijzonder aangenaam in gebruik en ruiken heerlijk. Terwijl je gewoon in je eigen badkamer staat, vertoef je in gedachten in een luxueuze spa, ergens waar je tijd en ruimte hebt om volledig tot jezelf je komen.
Door een nieuwe moisturizer in twee varianten aan de lijn toe te voegen, trekt de weldadige hydratatie meteen in. Zowel de crème als de lotion bieden een effectieve, diepere bescherming en hun luchtige formule en bijzondere textuur zorgen voor een zijdezachte, matte touch die je van binnenuit doet stralen.

DE PRODUCTEN

Oxygen Touch body lotion

Een heerlijke manier om je huid te hydrateren. Deze bodylotion is delicaat en absorbeert onmiddellijk. Perfect voor een normale huid die net dat ietsje meer liefde nodig heeft. Het heeft een zijdezachte, matte touch die je huid verwent en hydrateert.

Te koop voor de prijs van € 6,99
Oxygen Touch Luchtige Crème

Voor wanneer je een luchtige en hydraterende boost nodig hebt, dat je hetzelfde hydraterende effect kan bieden als een zwaardere crème, maar dan in een luchtige textuur. Ideaal om een drogere huid tot in de diepte te hydrateren.

Te koop voor de prijs van € 7,99


Wat is precies Oxygen Touch?

Oxygen Touch maakt gebruik van het vochtversterkend ingrediënt glycerine, dat de huid diep voedt en hydrateert. Vergelijk het met een glas water voor je huid, waardoor ze gezond en super-zacht wordt. Zoals alle DermaSpa producten bevat de lijn Cell-Moisturisers, een technologie die gewoonlijk alleen in gezichtsverzorging wordt gebruikt. Uniek voor Dove zijn de Cell-Moisturisers ontworpen voor een optimale hydratatie van de huid.
Cell-Moisturisers bevatten hydraterende bestanddelen die gemaakt zijn van natuurlijke zaad-oliën.
Door actief cellulair vocht te verhogen, maken Cell-Moisturisers de huid niet alleen gezonder, ze zorgen ook voor een zichtbaar herlevende, zachte en gladde huid. 85% van de vrouwen zegt dat Oxygen Touch goed aanvoelt op de huid en 90% ervaart het als aangenaam in gebruik.

Het assortiment heeft een dynamiserende geur dat de essentie van zuurstof op een elegante manier omzet in verzorging en versteviging. Een heldere ondertoon van citroen en mandarijn verhoudt zich op een feilloze manier tot middennoten van tuberoos en pioenroos. Schuimachtige muskus en de subtiele geur van vanille voegen een verwennende dimensie toe aan de formule. Dit alles zorgt voor een complex geheel dat iets wegheeft van parfum, wat een vleugje luxe toevoegt aan het dagelijkse verzorgingsritueel.

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts