NEW Dove - Mijn Favorieten Deo's


Sinds ik een tijdje terug op een persevent van Dove aanwezig was samen met Naomi De Groote van Beautyspot1990 ben ik terug helemaal in to Dove.
Ik heb altijd 2 vaste merken gehad in mijn deo-gebruik maar nooit Dove. Omdat ik er al weken aan 'hooked' ben wil ik mijn 3 favi's graag met jullie delen!


Voor Dove moet een anti-transpirant je niet alleen beschermen maar ook de beste verzorging bieden voor je oksels. Het is duidelijk dat ze veel zorg besteden aan het lichaam, dus waarom niet aan onze oksels?De beste momenten in het leven zijn die waarbij we onze handen in de lucht steken: geweldige muziek, vol enthousiasme dansen, vrienden omhelzen die je lang niet gezien hebt. Op die momenten zijn onzekerheden over je oksels echt niet welkom. Daarom bevatten Dove deodoranten hydraterende crème om je okselhuid te verzorgen en ze zachter en gladder te maken.

Ze hebben deo’s voor elke situatie, zoals de compressed versie, of de extra krachtige Dove Maximum Protection,  of de Invisible Dry , om maar een paar van onze favorieten te noemen.
Omdat zebij Dove weten dat je meer verwacht van een deodorant dan alleen bescherming, krijg je van Dove ook verzorging. De perfecte combinatie.Dove - Soft Feel Deodorant Spray


Verzorg je oksels en bescherm jezelf tegen transpiratie met Dove Soft Feel Deodorant Spray. Een voelbaar zachtere huid met de heerlijke geur van babypoeder. Verzeker jezelf van een zacht en fris gevoel met Dove Soft Feel Deodorant Spray. Een deodorant die je maar liefst 48 uur beschermt tegen vervelende geurtjes en transpiratie.

Deze deodorant spray is speciaal ontwikkeld om je huid niet alleen te beschermen, maar ook te voeden. De huid van je oksels wordt optimaal verzorgd, onder meer door toegevoegde vitamine E. Je krijgt een zijdezachte huid die wordt beschermd tegen irritatie. Deze luchtige spray heeft een heerlijk poederige geur van fresia en pioenroos, 2 delicate bloemen die vrouwelijk en natuurlijk ruiken. De Dove Soft Feel Deodorant Spray heeft een lichte textuur en droogt snel op zodat je onbezorgd kunt beginnen aan je dag.

150ML - €3,59


Dove - Original Deodorant Spray


Bescherm je oksels tegen transpiratie met Dove Original Deodorant Spray. Deze spray bevat een kwart hydraterende crème en vitaminen. Je okselhuid voelt zachter aan en ziet er gladder uit. Al sinds de beginjaren van Dove is Dove Original Deodorant Spray de topfavoriet van Nederlandse vrouwen. Veel vrouwen zorgen ervoor dat deze klassieker voor gevoelige oksels altijd in hun handtas zit. Het is een deodorant die 48 uur bescherming biedt tegen transpiratievocht en -geur. Bovendien verzorgt en hydrateert Dove Original Deodorant Spray de okselhuid. De spray bevat namelijk een kwart hydraterende crème van Dove en vitamine E.

Door de bewezen effectieve formule wordt de huid voelbaar zachter en zichtbaar gladder. Je oksels voelen zachter aan dan ooit! En ze ruiken ook nog heerlijk fris naar de klassieke en vrouwelijke geur van Dove. De optimale verzorging en bescherming geven je zelfvertrouwen om de hele dag te doen wat je wilt. Je hebt geen last van onaangename geurtjes of vochtige oksels en voelt je lekker in je vel. Zo komt je echte schoonheid meer tot uiting. Dat is de missie van Dove.

150ML - €3,35Dove - Go Fresh Cucumber & Green Tea Compressed Deodorant Spray


De hele dag heerlijk frisse oksels. Dat kan met Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Compressed Deodorant Spray. Deze deodorant is geïnspireerd op de natuur. De komkommer zorgt voor verfrissing. Terwijl je van de geur van groene thee een rustig en ontspannen gevoel krijgt. Daarnaast geeft de deodorant de vertrouwde bescherming die je gewend bent van Dove. Dat betekent 48 uur lang bescherming tegen natte oksels en vieze zweetgeurtjes.De deodorant neutraliseert de ongewenste lichaamsluchtjes. Hierdoor voel je je de hele dag schoon en fris. Maar dat is niet alles. Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Compressed Deodorant Spray geeft je niet alleen een fris gevoel, het verzorgt je huid ook. De spray is namelijk verrijkt met hydraterende crème en vitamine E en zorgt ervoor dat je oksels mooi glad en heerlijk zacht blijven. Ze krijgen zo de diepgaande verzorging die ze verdienen.

De deodorant is makkelijk in gebruik. Spuit een beetje onder je oksels en je kan er de hele dag tegenaan. Bovendien zit de deodorant in een handige kleine verpakking. Hierdoor neem je de spray nog makkelijker mee en kun je jezelf tussendoor snel opfrissen. Deze kleine krachtpatser gaat overigens net zo lang mee als zijn grote broer. Het enige verschil is de grootte van het busje. Dat heerlijke frisse gevoel wanneer je net uit de douche komt, houd je vast met Dove Go Fresh Cucumber & Green Tea Compressed Deodorant Spray.

75ML - €3,89


Welke is jou persoonlijke favoriete deo? Ik hoor het graag!!f

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts