Guarana - Dou My Hands


Als ik het heb over beauty , heb ik het niet alleen over makeup en je huid hydrateren. Beauty gaat veel verder dan dat! Ikzelf vind het belangrijk, als echtgenote en mama van 2 kids, dat we goed beschermd zijn tegen infecties en bacteriën. Vandaag deel ik met jullie een gloednieuwe product die dit aangaat.

Guarana is de nieuwste geur in de DOU My Hands collectie desinfecterende handsprays. Aanvullend op die verkwikkende design spray is er nu ook een intens hydraterende handlotion wat geweldig is, want desinfecterende producten drogen meestal je handen uit. De lancering past bij de missie van DOU My Hands die van de handen reinigen en verzorgen een bijzonder moment wil maken.
Naast voldoende nachtrust is een goede persoonlijke hygiëne belangrijk voor de gezondheid en daarbij spelen schone handen een belangrijke rol. Jammer genoeg zijn water en zeep niet altijd voor handen. Op reis, in de tram of op de bus, op de fitness, of als 1 van je kids zo dringend een plasje moet maken haha, … is een desinfecterende verfrissende handspray geen overbodige luxe. DOU My Hands is een aangenaam product dat je altijd en overal kan gebruiken.

“De handen reinigen is een gezonde gewoonte. Het is de beste manier om de verspreiding van ziektes te voorkomen. Door frisse, exclusieve geuren en een design flesje te koppelen aan een cosmetisch product dat meer dan 99% van de bacteriën doodt, maakt DOU My Hands van handverzorging opnieuw een aangename belevenis” legt Sophie Douterloigne, oprichtster van DOU My Hands uit. Niet voor niets maakt DOU My Hands ondertussen deel uit van het uniform van het vliegend personeel van onder meer TUI Fly Belgium. Wat geweldig dit!

Eén jaar na de lancering van DOU My Hands pakt het merk uit met een gloednieuwe geur: Guarana. De fruitige, desinfecterende nevelspray op basis van een Braziliaanse bes, wordt aangevuld met een intens hydraterende lotion met even verkwikkende geur. Die bevat allantoïne en D-panthenol waardoor het product de bovenste huidlagen regenereert en irritaties verzacht. Dankzij de lichte structuur, wrijf je de lotion makkelijk uit en dringt het snel in de huid. De ‘jetstraal’ waarmee deze lotion op de huid wordt aangebracht is innoverend en heel praktisch.

De spray en lotion ogen mooi dankzij het unieke loopdesign, bovendien voorkomt de boogvormige constructie de activering van de flacon in de handtas. Daarnaast is het ook milieuvriendelijk doordat de verstuiver wordt aangedreven door lucht in plaats van schadelijke gassen. Dankzij het verbeterde nevelsysteem is DOU My Hands nog beter doseerbaar.

De unieke handensprays vallen niet alleen in ons land in de smaak. Ook de Duitse en Franse markt zwichten voor de geurige handverzorgingsproducten die er eveneens bij de apotheek te koop zijn.
Vandaag staat DOU My Hands voor een totaalverzorging voor de handen. Met de vier desinfecterende nevelsprays (Ginger, Vanilla, Neutral en Guarana) reinig je de handen hygiënisch, ook als je geen water en zeep ter beschikking hebt. Ze worden aangevuld met een lotion die de handen extra hydrateren. Voor 2018 plant Sophie Douterloigne de lancering van lotions van andere geuren en een design handsfree dispenser bedoeld voor gebruik in (onder meer) hotels, luchthavens en fingerfood restaurants.


Productinfo:


Desinfecterende handspray: €8,99 (50ml)
Lotion: €9,99 (50 ml)

Dankzij zijn efficiënt doseersysteem, is één flesje goed voor minstens 70 applicaties. Verstuif, wrijf goed uit en de handen zijn hygiënisch schoon en opgefrist. De design verstuiver bevat geen drijfgas. Dit makkelijk doseerbare systeem wordt aangedreven door lucht.
Voor meer info over deze product, of andere, kan je gerust een kijkje nemen op hun website .

Vanaf september 2017 te koop bij de apotheek. De producten zijn dermatologisch getest en 100% Belgisch.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts