Chanel : Parfum 'Gabrielle'

Het nieuwe parfum voor vrouwen van Chanel is een heldere compositie. Een zonnige bloem die door Olivier Polge, in samenwerking met het Ontwerp- en Ontwikkelingslaboratorium van Chanel Parfums, is opgebouwd rond 4 witte bloemen en is geïnspireerd door Gabrielle Chanel. In haar vierkante flacon met uiterst dunne glazen wanden lijkt het parfum te zweven. De 4 transparante zijden lijken te verdwijnen om het zonovergoten parfum door te laten schijnen. Het etiket en de stop hebben dezelfde geometrische vorm en dezelfde ondefinieerbare lamékleur, die het midden houdt tussen goud en zilver. De binnenkant van het doosje heeft een warme, nog kostbaardere gouden tint. Een speciaal, naar het silhouet van de flacon gevormd materiaal beschermt de flacon.
Gabrielle Chanel is het parfum van een vrouw van de zon!Een zuiver bloemig parfum. Een zonnige bloem opgebouwd rond 4 witte bloemen, 4 lichtpunten die herinneren aan de hoeken van de flacon. Een hart van exotische, romige en omhullende jasmijn. Met daarnaast de fonkelende groene, fruitige noten van ylang-ylang. Gevolgd door de zindering van frisse, sprankelende oranjebloesem. Om tot slot plaats te maken voor de tuberoos uit Grasse in de meest kostbare vorm. Het is de bloem bij uitstek, een zuiver vrouwelijke, stralende en schitterende Chanel-bloem. Om dit parfum in samenwerking met het Ontwerp- en Ontwikkelingslaboratorium van Chanel Parfums te creëren, liet Olivier Polge zich inspireren door Gabrielle, de vrouw die Coco Chanel was voordat ze modeontwerpster werd. Rebels, gedreven en vrij als ze was, koos ze ervoor te zijn wie ze wilde zijn. Een stralende vrouw. Verstuif het op de huid en de voering van de kleding met een wilskrachtig, ruim gebaar. Verstuif het zo vaak als je maar wilt.

       

Prijs :

50 ML - € 103
100ML - € 146Xxxsje Serafina

Reacties

 1. Al vind ik het altijd dure geuren, ze reuken zo lekker! Elke vrouw zou deze moeten hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O wat een prachtig flesje! Ik heb zelf de klassieker Chanel No 5. Dus ik ben erg benieuwd naar deze.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De prijs is pittig, maar het is natuurlijk wel Chanel! Het lijkt me een lekkere geur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh ik ben erg benieuwd naar deze geur, al vind ik hem wel erg prijzig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gabrielle kende ik niet van Chanel. Zelf wel trotse bezitter van de klassieke NR°5 van Chanel... Voor speciale gelegenheden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Blijven toch klassiekers van Chanel, ook al komen ze nog steeds met niet nieuwe luchtjes

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts