Chanel - Huile De Jasmin


In 1927 lanceerde Gabrielle Chanel een lijn visionaire verzorgingsproducten, waaronder een olie met jasmijnparfumering. In 2017 besluit Chanel Huile De Jasmin in een nieuw jasje te steken om het 90-jarige bestaan van het verzorgingsproduct te vieren. Een voedende, hydraterende en versterkende verzorgingsolie voor het gezicht die de huid zacht en soepel maakt. Onmisbaar en iconisch.Jasmijn is meer dan een bloem. Het is een krachtig icoon waarvan CHANEL sinds 1927 de zeldzame kwaliteiten koestert. Het hart van Huile De Jasmin wordt gevormd door het extract van een jasmijnsoort die exclusief in Grasse wordt geteeld en volgens een traditionele expertise met de hand wordt geplukt.

De zijdezachte textuur met satijnachtige, stralende finish van Huile De Jasmin voedt, hydrateert en versterkt de huid dankzij haar revitaliserende eigenschappen. De teint licht op, rimpels vervagen en de huidbarrière wordt beschermd. Huile De Jasmin past in alle rituelen en kan op velerlei manieren worden gebruikt. Iedere dag om de huid te voeden of als kuur om de huid te doordringen met haar revitaliserende eigenschappen. De olie kan ook apart worden aangebracht, tussen een serum en een crème in of worden gemengd met een foundation.

HUILE DE JASMIN -110€


Wat zijn de voordelen?

De huid is onmiddellijk stralender. De huid straalt elke dag een beetje meer: resultaat zie je al na 1 maand. Vanaf het eerste gebruik worden rimpels en lijntjes glad gestreken. De huid is zichtbaar gladder. De huid is gehydrateerd, voelt voller aan en is beschermd. De teint krijgt een lichte satijnglans, waardoor het gezicht op een natuurlijke wijze straalt.

Hoe gebruik je HUILE DE JASMIN?

De mogelijkheden zijn divers, zodat vrouwen op een intuïtieve manier hun keuze hun ritueel kunnen maken. Huile De Jasmin kan dagelijks gebruikt worden, als een kuur, of naar behoefte van de huid of van het moment.
1. Enkel, voor vrouwen die van het gevoel van een olie houden.
2. Onder een serum of crème, voor vrouwen die hun huid vermoeid of hun teint vaal vinden.
3. Vermengd met een crème, voor vrouwen die met één keer aanbrengen extra comfort willen, of vermengd met een foundation voor een extra stralende teint.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts