NIEUW Knokke: Gezonde smaakbommetjes - Divers


Na Divers Antwerpen, dat in september 2016 een vliegende start kende, opent Esther Andries een tweede zaak aan de kust. Sinds dinsdag 11 juli kan je Divers Knokke vinden in de Duindistelstraat 9. Dit take-away concept brengt gezonde smaakbommetjes on-the-go. “’We don’t diet, we eat healthy’ is dan ook het motto van Divers”, vertelt de jonge onderneemster. 


Met kraakverse en Instagram-proof smoothies, açai bowls en sapjes bewijst Divers dat gezond niet saai of smakeloos hoeft te zijn. Ze staan bekend om hun bowls en smoothies, en ze serveren ook healthy avocado toasts en natuurlijke koffievervangers zoals bijvoorbeeld matcha latte. Esther glundert “We willen gezonde voeding verrassend en vooral gemakkelijk maken voor iedereen.” Bij Divers kan je ongeremd genieten, want alle receptjes zijn lactosevrij, glutenvrij, vegan en zeer belangrijk: volledig vrij van geraffineerde suikers. Bikini-proof smullen dus.


Het rustgevende interieur met een beachy en tropical look zorgt voor instant vakantievibes. Net zoals de meeste receptjes, werd de inrichting geïnspireerd door reizen naar Bali, Hawaii en Ibiza. In tegenstelling tot Divers in Antwerpen, waar 18 zitplaatsen zijn, wordt het concept in de Duindistelstraat een take-away concept, maar de menukaart en de prijs blijven hetzelfde. 


De keuze om voor de tweede locatie richting kust te trekken, was voor Esther vanzelfsprekend. “Ik merkte dat het aanbod gezonde voeding in Knokke niet erg uitgebreid is, en de gewone voeding eerder traditioneel. Met Divers proberen we nu een nieuwe zeebries te laten waaien door Knokke”, verklaart de zaakvoerster. Het Divers-team bestaat uit Esther, één vaste werknemer en een achttal studenten.Waar is Divers gelegen? 

Divers Knokke, Duindistelstraat 9, 8300 Knokke

Openingsuren

Dinsdag t.e.m. zaterdag van 9u30 – 18u
Zondag van 10u – 18u
Maandag gesloten


Ikzelf ben een sucker voor smoothies .. Deze idee vind ik geweldig, je vind ze eigenlijk stilletjes overal. Hopelijk komt er ooit een Divers-filiaal in Limburg (België) ...


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts