NIEUW The Body Shop : Amazonian Multi-Purpose BalmWe kennen The Body Shop erg goed met hun gekende producten zowel verzorgen als lekker ruiken. Ook gebruiken ze graag 100% natuurlijke producten die het aangenaam maken voor ons om het met veel plezier te gebruiken. Met veel trots introduceert The Body Shop de Amazonian Multi-Purpose Balm, een multitasking beauty essential met een geweten, gemaakt van 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. De olierijke textuur is een zeldzame vondst als het gaat om de verzorging van tattoos, huidoneffenheden en meer dankzij de voedende formule.

Het verhaal achter onze krachtige nieuwe balsem begint diep in het hart van het Amazone-regenwoud.De lokale gemeenschappen gebruiken al eeuwenlang krachtige natuurlijke ingrediënten bij het verzorgen van de beschadigde of getatoeëerde huid. Diezelfde natuurlijke oliën zijn gebruikt om onze Amazonian Multi-Purpose Balm te verrijken.Deze balm is 100% vegetarisch, zonder siliconen, kleurstoffen, minerale olie, parafine of kleurstoffen
Verrijkt met community trade babassu-olie en bijenwas. Ideaal geschikt voor een gevoelige huid. Dermatologisch getest.
Het heerlijke aan deze product is dat €1.50 van elke verkochte Amazonian Multi-Purpose Balm naar het bouwen van bio-bruggen gaat, om zo bedreigde diersoorten te beschermen en gemeenschappen te helpen duurzamer te leven.

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts