Met BeautyKitchen op Vakantie 🌞


De Beauty Kitchen mini’s zijn zo leuk dat je er wel verliefd op kan worden. Ze zijn perfect als travel sizes voor op vakantie, ook zijn ze gepast als superlief cadeautje of gewoon handig om eens uit te proberen. Beauty Kitchen’s populaire Seahorse Plankton en Abyssinian Oil huidverzorgingslijnen zijn nu in het klein verzameld in een supervoordelig tasje. En ook vier producten uit de heerlijke Inspire Me lijn zijn verkrijgbaar in een handig mini formaat.
Beauty Kitchen Seahorse Plankton Skincare Treasures

Vier heerlijke 100% natuurlijke anti-age huidverzorgingsproducten gebaseerd op micro-zeealgen boordevol antioxidanten, omega 3 vetzuren en vitaminen. Behalve dat ze onmisbaar zijn in de voeding van zeepaardjes zijn de algen een super ingrediënt dat de collageenaanmaak krachtig stimuleert.
Deze Skincare Treasures verpakking bevat:


  1. Everlasting Radiance Cleansing Gel (30ml) reinigt je huid mild en intensief. 
  2. High Definition Facial Oil (15ml) stimuleert de collageenaanmaak effectief. 
  3. Everlasting Radiance Moisturiser (30ml) hydrateert intens en geeft een zachte ‘glow’. 
  4. 5 Minute Miracle Mask (30ml) ontgift en zuivert je huid op natuurlijke wijze
Seahorse Plankton Skincare Treasures € 19,99


Beauty Kitchen Abyssinian Oil Skincare Pick Me Ups

Elk product in dit tasje bevat 100% natuurlijke ingrediënten waaronder de superpower van Abyssinian Oil. Deze is rijk aan omega 9 vetzuren die je huid intens en effectief voeden en hydrateren. Verzacht, hydrateert en verfrist de huid op natuurlijke wijze. Voor een stralende huid om te zoenen!
Een Skincare Pick Me Ups tasje bevat:


  1. Natural Cream Cleanser (30ml) reinigt mild en houdt de huid in balans. 
  2. Facial Moisture Cream (30ml) voor natuurlijke vochtverzorging met anti-age werking. 
  3. Aroma Facial Concentrate (15ml) stimuleert de celvernieuwing en voedt intens. 
  4. 5 Minute Miracle Mask (30ml) reinigt de huid diep, voor een stralend resultaat.

Abyssinian Oil Skincare Pick Me Ups € 19,99


Beauty Kitchen Inspire Me Travel Minis

De verkwikkende en verstevigende Inspire Me Body Wash is gemaakt met hydraterende en zuiverende algenolie. Antioxidanten en vitamine C uit grapefruit, gecombineerd met citroengras, fleuren de huid op en helpen deze te verstevigen. Inspire Me Body Spritz geeft een instant verfrissing met een geur die lichaam en geest verkwikt. Spray het product over je hele lichaam voor een verrukkelijk “wake me up” moment!
Hoe lekker is het om ook op reis te ontspannen met de Inspire Me Bath & Massage Oil? Toegevoegde Abyssinian oil, citroengras en grapefruit voeden de huid, waardoor deze onmiddellijk een boost krijgt. Even een verwenmomentje voor handen en lichaam met de Inspire Me Hand & Body Lotion. Deze lichte hydraterende lotion zit boordevol zoete sinaasappels, grapefruit en citroengras waardoor de huid steviger en subtiel geparfumeerd wordt.

Inspire Me Body Wash Mini € 3,99
Inspire Me Body Spritz € 3,99
Inspire Me Bath & Massage Oil € 3,99
Inspire Me Hand & Body Lotion € 3,99De Beauty Kitchen mini’s zijn verkrijgbaar tot 18 september 2017. Beauty Kitchen is exclusief verkrijgbaar bij Holland & Barrett in Nederland en België. 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts