Happy Sushi Festival - Amsterdam


Op 28 en 29 juli vindt het allereerste Happy Sushi Festival plaats.
Op het festival worden diverse soorten live muziek gespeeld, zoals deep house, indie rock, jazz-funk, lounge en reggae.
Fijne muziek en sushi; de perfecte combinatie. Je begrijpt wel dat dit hét festival van het jaar is voor alle sushiverslaafden.
Happy Sushi Festival denkt ook aan de thuislozen door sushi uit te delen in het inloophuis van De Regenboog. Happy Sushi Festival is een food en dance festival. Op Happy Sushi Festival staan kraampjes met verschillende exotische sushi.
Hiernaast is het mogelijk om een all you can eat ticket te kopen. Het is op Blijburg strand in Amsterdam en we verwachten tussen de 1000 en 2000 bezoekers per dag.Verse sushi burgers, wraps, poké bowls en meer! 🍣🥑🍤

Tickets: 

- Sushi lover ticket: €22
- All you can eat ticket: €36
- Afterparty ticket: €5 (22.00 - 03.00 uur)
- Ticket aan de deur: €47

Met een Sushi Lover ticket krijg je entree tot Happy Sushi Festival. Hiermee kan je bij verschillende stands exotische sushi kopen en genieten van de live dj acts. Hiernaast krijg je een sushi donut en mag je kiezen uit een sushi burger, poké bowl of sushi burrito.

Bij een All you can eat ticket krijg je entree tot Happy Sushi Festival. Daarnaast heb je toegang tot de all you can eat area waar je in rondes sushi krijg aangeboden. Na het verlaten van de all you can eat area is het niet meer toegestaan deze area te betreden.

Met de Afterparty ticket krijg je alleen toegang tot de afterparty op Blijburg aan Zee van 22:00 tot 03:00 uur.


Locatie: 

Blijburg aan Zee, Amsterdam
Datum: 28 July 2017 - 29 July 2017
Tijd: 15.00 - 22.00 uur


Ben jij erbij? Wat vind jij hiervan ... Als een sushi-lover lijkt me dit een leuke plek!!! Let's go!!!


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts