Catrice: Nieuwe Producten - Herfst/Winter


Ondanks de zomerse temperaturen, is Catrice weer volop bezig met de nieuwe Herfst/Winter collectie. Catrice staat voor de samensmelting van hoge kwaliteit beautyproducten en de laatste fashion trends van het seizoen. De Herfst/Winter collecties op de internationale catwalks dienen als inspiratie voor nieuwe must-haves in het tweede halfjaar van 2017.

Metallic is de trend van 2017 en deze is ook terug te zien in de nieuwe collectie. Ultieme statement looks zijn gegarandeerd met het gebruik van de Ultimate Chrome Collection Eyeshadow Palette, de Liquid Lip Powder en de nieuwe Chrome Infusion Nail Lacquers.


Hieronder nog wat enkele foto's van de CHROME INFUSION NAIL LACQUER :Donkere cirkels, roodheid of een doffe teint? Breng wat kleur aan! Met het gebruik van kleurcorrectie verdwijnen oneffenheden van de huid eenvoudig en snel. Bijvoorbeeld met de vloeibare Re-Touch Concealer of de Colour Neutralizer Mattifying Powder met matte finish.Contouring, Draping, Strobing – het Professional Make Up Techniques Face Palette is ideaal voor alle laatste make-up technieken. Personaliseer je foundation met de Prime and Fine Make Up Transformer Drops Wake Up Effect/Waterproof. Gemixt met foundation geven de druppels je een frisse teint of maken ze je make-up waterproof.


De collectie zal te koop zijn in elke Kruidvat en Trekpleister.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts