ProNails : Mad About Matt


In de zomer vooral ben ik gek op gekleurde nagels. Wat nu DE grote trend is , zijn matte nagels. ProNails, een merk waar ik geregeld over blog, heeft ook zo een geweldige iets uit. Heb jij geen idee hoe je jouw nagellak collectie nieuw leven kan inblazen? ProNails zet jouw inspiratieloze ‘beauty brains’ schaakMAT met een gloednieuwe topcoat. De LongWear ‘Matte Finish’ zorgt voor een prachtige, matte en fluweelachtige afwerking waardoor al jouw nagellak kleurtjes een compleet andere look krijgen.

De nieuwe Longwear Matt Finish van ProNails geeft je onmiddellijk dat magische matte effect dat bovendien ook twee keer langer houdt dan ‘gewone’ nagellak dankzij de LongWear ColourFix Technology. De basis (LongWear Start), kleur en toplaag (LongWear Finish) combineren tot een stevige verbinding die - precies door die 3 stappen te volgen - een record houdbaarheid garandeert voor je nagellak. En je hoeft tussen elk laagje slechts 2 minuten te wachten!
Door de makkelijke brush-on applicatie van de LongWear nagellak is er gelukkig geen sprake van schoonheidsfoutjes. Speel je liever op zeker? Dan kan je uiteraard ook terecht bij een ProNails salon voor een professionele matte manicure! De nagelstyliste laat je nagels met plezier ‘schitteren’ door de LongWear Matt als finishing touch aan te brengen. Dit matte effect kan je echter ook perfect bekomen in combinatie met gelnagels of met de befaamde SoPolish Protect & Peel. Met deze matte semi-permanente manicure laat je bovendien ook je natuurlijke nagels stralen. SoPolish verwent je immers niet enkel met minstens 2 weken perfect gelakte nagels maar is tegelijkertijd een voedende nageltherapie door het gebruik van het Vital Nail Serum.Ken jij ProNails niet?

ProNails werd in 1981 opgericht en is gespecialiseerd in professionele hand- nagel- en voetverzorgingsproducten. ProNails heeft meer dan 100 werknemers en heeft de firma zo’n 250 cash & carry verkooppunten. Op dit moment heeft ProNails ook een tiental certified premium salons in BelgiĆ«. Ben jij benieuwd naar deze brand? Check hun website voor hun salon's of info : ProNails .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts