NIEUW : Bepaal de sfeer met de draadloze Lucis Lamp


Ik vind het heerlijk om soms eens een off-topic artikel met jullie te delen. Voor diegenen die het niet weten, ik hou van alles wat te maken heeft met interieur en decoratie. Vandaag heb ik de eer een artikel aan jullie voor te stellen over de nieuwe Lucis LED lampen.

Een picknick in het park, een boottocht met vrienden of in een tentje: met de draadloze Lucis LED Lamp van Innovative Brands geef je de zomer kleur. De mobiele Dutch Design Lamp brandt met slechts 4 uur opladen tot wel 80 uur, biedt keuze uit meer dan 16 miljoen kleuren en is niet bang voor water. Dus waar je deze zomer ook bent, jij bepaalt de sfeer!Licht speelt een belangrijke rol in ons leven en bepaalt de sfeer en stemming. Met de Lucis Lamp heb je altijd een sfeermaker bij de hand. Of je nu binnen of buiten bent, de compacte lamp gaat overal met je mee naartoe. Van een gezellige avond op het balkon tot een romantische date onder de sterrenhemel of als nachtlampje voor de kinderen in de caravan.
Na 4 uur is de lamp volledig opgeladen en geniet je tot 80 uur van sfeervol licht in alle kleuren van de regenboog. Bovendien is gedoe met een app of afstandsbediening verleden tijd. Met de touch sensoren is de lamp van kleur te veranderen en eenvoudig zachter of juist feller te zetten. De lamp aan- of uitzetten? Gewoon even drie keer schudden!


De Lucis Lamp is niet bang voor water en vuil en kan dus zonder problemen mee naar een pool party, boottochtje of strand. Vakantieplannen? Dan mag de Lucis Lamp zeker niet in je bagage ontbreken. De lamp is de ideale reisgenoot, helemaal in combinatie met de nieuwe travel kit. Het nieuwe accessoire bestaat uit een handige draagzak, een haak om de lamp op te hangen - bijvoorbeeld in je tent of aan een boomtak - en een dop waarmee je de lamp eenvoudig op iedere fles zet: van een wijnfles tot een fles gin.


De Lucis Lamp Lite is verkrijgbaar voor een de prijs van €49,90. De nieuwe Travel Kit is verkrijgbaar voor een de prijs van €9,95.

Beide producten zijn vanaf nu in pre order te bestellen op de crowdfunding website indiegogo.
De Lucis Lamp Lite en de nieuwe Travel Kit zijn vanaf augustus verkrijgbaar op de webshop van lucislamp.


De lamp met de houten pootjes vind ik geweldig uitzien, Welke lamp vind jij het mooiste??


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts