Lancome : Meet Monsieur Big Mascara & Family


Don't Fake it, Monsieur Big is here! De beste mascara voor XXL volume. Valse wimpers hebben eindelijk hun match ontmoet. Deze mascara geeft je wimpers tot 12x meer volume, het lijkt haast dat je valse wimpers draagt.  Je hebt een intense blik voor 24u lang, zonder klonters en vegen. Have you met Monsieur Big?

Wat is zijn 'BIG' geheim? De combinatie van zijn gegolfde borstel en zijn XXL formule geeft jou een instant 'valse wimpers'-effect. Zijn applicator geeft een precieze look zonder moeite. Dankzij zijn langhoudende textuur geeft hij je diep zwarte wimpers. Hij houdt 24U lang en geeft je een intense blik, de hele dag door. It's a match guaranteed!

Deze mascara is te koop voor de prijs van €27,90.
Maar wacht, ken jij de volledige Monsieur Big Familie? 
MONSIEUR BIG – EYE LINER


De eyeliner met ultra pigmenten voor de perfecte look op maat. Intens zwart gepigmenteerde formule die daar bovenop nog eens waterproof is. De dubbelzijdige applicator geeft je de mogelijkheid om vele looks te creëren. De Monsieur Big zal je een glanzende finish geven en je ogen laten stralen en dat wel 24U lang.

Te koop voor de prijs van €29,90.


MONSIEUR BIG - BROW STYLER


Hij geeft je volle wenkbrauwen met behoud van een moeiteloze natuurlijke look, de hele dag door. De Monsieur Big Brow heeft een crèmige textuur voor een gemakkelijke en snelle applicatie. Zijn poederige finish zorgt voor een zacht en subtiel resultaat. Zo krijg je de perfecte, XXL wenkbrauwen en dat wel 24U lang.

Te koop voor de prijs van €23,90.Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts