Essence Trend Edition : 'Cubanita' NIEUW


Kom naar Cuba! Oh, ik hoor al de Colombiaanse muziek, ruikt het heerlijke geur van eten en dat in samenstelling met de zon op mijn huid!!!! Love it!! Met de nieuwe Trend Edition “Cubanita” reist Essence naar het land van de ritmische dansen en kleurrijke Cadillacs. Van Juli tot Augustus 2017 staat alles in het teken van Caribische flair met zomerse kleuren en tropische verpakkingsdesigns.
Ben jij benieuwd naar deze collectie? Kijk hieronder mee voor een kleine preview.Jumbo HighlighterFijne metallic glans pigmenten verzekeren je van een zomerse gloed. Het schitterende palmboom design en de exotische kokos geur creƫren meteen een Cubaans strandgevoel!

Te koop voor de prijs van : € 3,89

Gel Eyeliner PenMetallic turquoise en roze eyeliner pen met een hoge dekking, voor langhoudende waterproof
make-up stijlen.

Te koop voor de prijs van : € 1,99

Duo Eye Brow StylerHet ene uiteinde is voor het kammen van de wenkbrauwen, het andere voor het aanbrengen van diverse wenkbrauwproducten. Speciaal geschikt voor vloeibare en gelachtige texturen zoals de cushion eyebrow ink.

Te koop voor de prijs van : € 2,59.

Cosmetic Bag


Schattig make-up tasje van canvas, compleet met bananenprint en grappige tekst. Perfect voor het
opbergen van beautyproducten.

Te koop voor de prijs van :€ 2,99

Cushion Eyebrow InkHet innovatieve kussentje is doordrenkt met vloeibare wenkbrauw inkt en geeft precies de juiste hoeveelheid textuur af. Een laag is ideaal voor lichtere huidtypen, twee lagen zijn perfect voor brunettes.

Te koop voor de prijs van : € 2,89.

Baking & Banana Powder De losse poeder in een zachte, lichtgele tint is ideaal voor de ‘baking’ techniek of voor het gebruik als matte highlighter

Te koop voor de prijs van : € 3,89

Wet Look Lip LacquerVloeibare lip-kleur in roze en paars, met krachtige dekking en een super glanzend effect.

Te koop voor de prijs van : € 2,59.

Nail Polish 
De “essence beauty friends” community heeft deze als winnaars gekozen: vier zomerse nagellakken met sterke dekking en een super glanzend effect.

Te koop voor de prijs van : € 1,99€.

Balmy TintGeeft de lippen een langhoudende roze tint. Afhankelijk van de pH-waarde van de lippen is de kleur lichter of intenser.

Te koop voor de prijs van : € 2,39.


Deze 'Cubanita' makeup-collectie van Essence is te koop van Juli tot Augustus 2017 in je dichtstbijzijnde Kruidvat en Trekpleister. 
Welke van de bovenstaande producten zijn jou favoriet?


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts