Belgisch label O'Rèn ontwerpt voor Summer Festival 2017


Na enkele stil te zijn , door even een pauze in te lassen en te genieten van mijn huwelijksverjaardag, ben ik eindelijk terug met een nieuwe blog!! Hallo iedereen !! Vandaag deel ik met jullie een ongelofelijks iets.

Het is haast logisch dat Summerfestival Nathan Murillo en Michael Wauman, de wonderboys achter O’Rèn, inschakelden om een exclusieve sweater te ontwerpen. Sinds de oprichting van hun label in 2013, hebben ze al meermaals bewezen een uitgesproken affiniteit te hebben met wat jongeren verwachten van mode: exclusieve items die met enige trots kunnen gedragen worden op bijzondere gelegenheden. Dit jaar staat Summerfestival helemaal bovenaan die shortlist.Op de voorkant van de sweater die O’Rèn ontwierp voor Summerfestival, staat “Let’s Start A Revolution”: een verwijzing naar de happy hobo die eigen is aan de vakantiebestemming bij uitstek voor jongeren die dromen van een onvergetelijke trip. Maar wie Ibiza zegt, zegt voortaan ook Summerfestival, want tijdens het eerste weekend van juli zal de Antwerpse Middenvijver omgetoverd worden tot Ibiziaanse droom.

“Het is dat gevoel van vrijheid dat ons inspireerde om de sweater te ontwerpen,” aldus Nathan Murillo. “Vrijheid heeft namelijk voor ons alles te maken met zelfexpressie, weten waar je voor staat en voluit werk maken van je dromen.”Die gedachte sluit perfect aan bij de sfeer waarin Summerfestival zijn bezoekers wil onderdompelen. Het gaat om plezier, vriendschap en vrijheid, en alle manieren om die boodschap op een treffende manier over te brengen, worden gretig ingezet. Een samenwerking met het strafste designerteam van het moment mocht daar dus zeker niet aan ontbreken.

De exclusieve, door flower power geïnspireerde O’Rèn-creatie zal voor €75 verkrijgbaar zijn op het festivalterrein. De vraag is dus nu al wie de trotse eigenaars zullen worden van één van deze unieke exemplaren.


Info : 

Summerfestival : 1 & 2 juli 2017 
Camping Summerfestival: 30 juni tem 3 juli 2017
Dagticket in voorverkoop: 49 euro 
Weekendticket in voorverkoop: 92 euro 
Summercampticket in voorverkoop: 35 euro 


Ben jij ook zo gek op dit truitje? 

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts