Beauty Kitchen’s Inspire Me Triple Action Body Mist


Vandaag eens een heerlijke blog over BeautyKitchen. Word helemaan zen met de Beauty Kitchen’s Inspire Me Triple Action Body Mist! Een heerlijke verfrissende spray die de huid intensief verzorgt maar die ook lekker verkoelt!

Een instant kick skin, body & mind! De drievoudig actieve body mist is een lichtgewicht formule die supersnel door de huid wordt geabsorbeerd. De textuur is verrijkt met natuurlijke oliën die de huid intensief hydrateren, verfrissen en verstevigen. Je huid voelt meteen heerlijk zacht aan en heeft een fijne subtiele geur.

Getest op mensen, nooit op dieren & geschikt voor veganisten.
€ 9,99 (150ml), verkrijgbaar bij Holland & Barrett.Elke product  van BeautyKitchen bevat een mix van ingrediënten die zorgen voor een goed humeur en die je zintuigen doen tintelen met frisse en fruitige bruisende belletjes! Deze producten helpen de teint en structuur van je huid te verbeteren en zorgen tegelijkertijd voor een vrolijke geest.


Ken jij de lijn van BeautyKitchen nog niet? Bekijk dan hun officiële website : beautykitchen of bezoek de website van Holland & Barret : hollandandbarrett .

Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts