Valentino : Pink & Blush-GeurenValentina is een geurcollectie die een nieuw vrouwelijk ideaal verkent. De geuren, ontworpen onder de creatieve leiding van Pierpaolo Piccioli, vormen een afleiding voor de zintuigen en leggen verbinding met het gevoel van het authentieke zelf. Deze zoektocht naar het authentieke is gekoppeld aan de filosofie van Pierpaolo Piccioli over individuele en moeiteloze schoonheid, waarvan de sensuele dynamiek wordt verkend in vier conceptuele geuren.

Het traditionalisme van Valentina is verankerd in het exquise vakmanschap van Valentino’s couture, een traditionele achtergrond met een spannend accent van experimentalisme. Elke geur is gebaseerd op één steringrediënt en verweven met een radicale zoektocht naar vrijheid. Het vraagt ons hoe het bekende op schokkende wijze nieuw kan worden? Of hoe de avant-garde ons tegelijkertijd klassiek kan toeschijnen?

De ronde flacons met sculpturale bloemen appliqués krijgen een rebelse make-over en worden van onder tot boven in een enkele tint gehuld. Het in kleur ondergedompelde effect is visueel opvallend en vormt een opzettelijk provocerend gebaar: een verwijzing naar de speelse houding ten opzichte van schoonheid die centraal staat in de Valentina-collectie.VALENTINA BLUSH

De jongste aanwinst in de Valentina collectie, Valentina Blush, is een onvoorspelbare en ondeugende interpretatie. Net als de rafelrand aan fijne zijde brengt Valentina Blush de geur-verwachtingen in verwarring terwijl tegelijkertijd de zintuigen worden verleid. De nieuwe geur neemt een plaats in binnen de Valentina-familie, die niet door het intellect maar door emoties wordt gedefinieerd. Het is een intuïtief nieuw hoofdstuk in het Valentina-verhaal. Sinaasappelbloesem wordt gehuld in verrukkelijke akkoorden van praliné in deze onverwachte visie van parfumeur Alexis Dadier.
 VALENTINA PINK

Roze rozen, kwetsbare schoonheid met een randje doornig gevaar, worden omgeven door rebelse aardbei in deze paradoxale geur, ontworpen door de parfumeurs Daphne Bugey en Fabrice Pellegrin. Vanwege de geur van pure verleiding die aan geen enkele conventie voldoet, is het onmogelijk om Valentina Pink te negeren.VALENTINA POUDRE


Valentina Poudre hult het lichaam zacht in een lichte mist en vormt een mysterieuze sluier voor de zintuigen. De parfumeur Aurelien Guichard verkent de edele transcendentie van Iris pallida, verscholen achter intieme noten van terracotta. Het resultaat is als een tweede huid.


VALENTINA EAU DE PARFUM

Valentina Eau de Parfum is geïnspireerd op de dualiteit van moderne romantiek, stil maar gedurfd. In deze subtiele maar toch zeer iconische Valentina-geur, ontwikkeld door parfumeurs Olivier Cresp en Alberto Morillas wordt betoverende jasmijn gehuld in sensuele noten van witte truffel. Een vrouwelijke klassieker met de brutaliteit van Italiaanse ingrediënten.


Ikzelf vind de geuren nogal uniek uitzien. Zelf ben ik erg enthousiast over hoe ze ruiken. Voor welke zou jij gaan?
Je vind meer info over deze geuren en meer op : Puig .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts