The Body Shop : Nieuwe Makeup (musthaves)!!


The Body Shop is ervan overtuigd dat je je persoonlijkheid kan laten zien met behulp van de 100% vegetarische Make Up Palettes. De diverse kleuren zijn geïnspireerd op de natuur. Over deze nieuwe collectie van The Body Shop ben ik zo enthousiast. Naast het bieden van diverse OogSchaduw Palettes met intens gepigmenteerde oogschaduw van hoge kwaliteit breidt The Body Shop nu zijn Down to Earth-lijn uit met drie personaliseerbare Oogschaduw Palettes. De oogschaduw-shades zijn individueel beschikbaar voor de prijs van €2, per vier voor €4 en per acht en kan je vervolgens naar hartenlust in het palette voor €5 integreren.

Jouw eigen palette op maat! Click en mix met onze 30 nieuwe Eye Shadow shades om het palette van jouw dromen te creëren. Van elegante nude-tinten tot levendige kleuren en natuurlijke nuances. Onze nieuwe individuele Eye Shadow shades zijn intens gepigmenteerd en bevatten Community Trade babassu-olie en sesamolie voor een onweerstaanbare en unieke look.Ga voor kleurrijke lippen met ons nieuwe Lip Palette! Het palette bevat een spiegel en vier trendy lip shades voor een prachtig vleugje kleur. Te koop voor de prijs van : €20.

Contour je gezicht met ons nieuwe Contour Palette. The Body Shop's Contour Palette bevat vier onmisbare tinten voor een perfecte en precieze contouring. Beschikbaar in twee kleur-varianten. Te koop voor de prijs van €20 euro.

De gehele make up is:

CRUELTY FREE
100 % VEGETARISCH
ZONDER CARMIJN
ZONDER PETROLATUM
ZONDER MINERALE OLIËN
ZONDER GLUTEN

Deze 30 individuele oogschaduws zijn momenteel beschikbaar in onze winkels. De Lip Palette en Contour Palette zullen beschikbaar zijn vanaf 16 mei 2017 in onze winkels.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts