Rituals - The Rituals Of Karma


Ontspan je met de hernieuwde Karma-collectie. Na het enorme succes van de limited edition van vorige zomer en op algemeen verzoek van de fans hebben Rituals besloten om de geur van de Karma collectie aan te wenden voor onze nieuwe zomercollectie: The Ritual of Karma.
Een unieke combinatie van lichaamsverzorgings- en zonneproducten met positieve zomer vibes. Zorg je goed voor jezelf, dan zul je veel terugkrijgen in de vorm van geluk. De bodyproducten combineren het zoete, florale aroma van de heilige lotus met de voedende kracht van biologische witte thee wat een aparte zomerse sfeer oproept. De zonneproducten bevatten een krachtig natuurlijk antioxidantencomplex gebaseerd op biologische witte thee, natuurlijke vitamine E en ginkgo biloba.


Je perfecte zomerritueel in 3 stappen :


Stap één : ga goed voorbereid naar buiten om je huid optimaal van de zon te laten genieten. Gebruik de Shower Scrub, een ideaal 2-in-l doucheproduct dat de huid scrubt en reinigt. Voed en kalmeer de huid vervolgens met de Foaming Shower Gel met zijn fijne, zoete geur.

RITUALS - Shower Scrub - € 10
The Ritual of Karma Foaming Shower - €8,50Stap twee : jezelf beschermen in de zon is cruciaal. Breng een beschermende lotion tegen de zon aan op de droge huid. Met de Sun Protection Face Cream SPF 30 of 50 bescherm je het gelaat tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen die de huid vroegtijdig laten verouderen. Op zonnige dagen kun je deze rijke hydraterende crème ook als dagcrème gebruiken. Smeer het hele lichaam in met de Sun Protection Milky Spray SPF 20, 30 of 50 om zonnebrand te voorkomen. Sun Protection Body Oil - SPF 30 is een niet-kleverige olie met een tanbooster die je snel helpt bruinen; hij bevat natuurlijke oliën die de huid ook voeden. Bescherm je haar deze zomer met de Sun Protection Hair Spray: hij zorgt voor langdurige glans en gaat verkleuring tegen.

RITUALS - 30 Sun Protection Face Cream - € 15
RITUALS - Sun Protection Milk Spray - € 18
RITUALS - 30 Sun Protection Body Oil - € 18
RITUALS - Sun Protection Hair Spray - € 15


Stap drie : van het zomerritueel: je huid hydrateren. Neem een douche met de Foaming Shower Gel, gevolgd door de hydraterende After Sun Lotion die de huid verzacht en kalmeert met zijn biologische witte thee en ginkgo bilobaextract. De rijke formule van de Shimmering Body Cream is intens voedend en maakt de huid zijdezacht. Bezorg jezelf en je omgeving een verfrissend zomergevoel met de Bed & Body Mist, ideaal om op je huid en beddengoed te sprayen. Laat de zomer op zich wachten? Tover dan alvast een gouden gloed op je huid met de Self Tanning Body Lotion met zijn
hemels frisse, zomerse geur. De vochtregulerende formule is verrijkt met vitamine E en hydrateert de huid terwijl ze er een stralende gebruinde gloed aan geeft.

RITUALS - Aftersun - € 15
RITUALS - Body Cream - € 17,50

RITUALS - Bed & Body Mist - € 16,50


RITUALS - Self Tanning Body Lotion - € 15


Deze producten zijn verkrijgbaar in Rituals Cosmetics-winkels, geselecteerde warenhuizen en via Rituals .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts