Prada - Candy Gloss (The New Candy)Het is de eerste keer dat ik een blogje voor jullie heb van het merk Prada. Vandaag heb ik de eer een nieuw geurtje in hun collectie voor te stellen. Het is helder, sensueel en gedurfd, de Prada Candy-geuren zijn heerlijk verslavend, geïnspireerd door de zoetste, lekkerste facetten van de Prada-vrouw. Zij leeft voluit en vindt grenzen zo passé. Maar mateloos genieten doet ze verrassend verfijnd.
Candy is een voorstander van 'More Is More'. Die attitude krijgt vorm in een geur met meerdere lagen die ons meevoert op een 'lekker' uitstapje tussen explosieve smaakjes. Smaak en geurzin overlappen elkaar en creëren een schaamteloos verwenmoment.


DE GEUR :

Daniela Andrier stelde de geur samen onder de creatieve leiding van Miuccia Prada. Deze geur incarneert het idee van meerdere laagjes geurige noten die de totaalervaring stuk voor stuk meer glans verlenen en vrouwelijker maken. De basisnoten zijn : Muskus, Amandelsuikerboon, Frisse Kersen, Oranjebloesem.


DE VERPAKKING :


De knalroze verpakking van Prada Candy Gloss springt in het oog. Het gelaagde oppervlak zit gevat in een glanzend gouden briesje. De roze verpakking is besmeurd met sporen van lipstick, zowel aan de binnenkant als buitenkant (prada - lippenafdruk). De warmroze gloed van de opvallende flacon met de bolstaande bodem maakt de rozige tinten nog levendiger. Prada Candy Gloss is een Eau De Toilette voor dames. 
Verkrijgbaar in maten : 30ml, 50ml en 80ml. 


Meer info over deze geur vind je op : Prada Candy Gloss . Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts