Noeran Cosmetics : Bye Bye Acne


Sinds 22 april 2017 is Nederland een mooi beautymerk rijker: Noeran Cosmetics. Het merk werd bedacht en ontwikkeld door Safina Saddal, een professionele schoonheidsspecialiste in hart en nieren. Zij ontwikkelde het merk uit liefde voor mensen en haar passie voor huidverzorging. Haar doel is het genezen, herstellen en stabiliseren van de huid. Hiervoor heeft Noeran Cosmetics jarenlang onderzoek gedaan, producten getest en ontwikkeld.

Dankzij hun toewijding kunnen zij nu met trots de eerste collectie van Noeran Cosmetics presenteren. Deze eerste collectie richt zich op acne, een veelvoorkomende en lastige huidaandoening. Niet enkel tieners, maar ook mannen en vrouwen tot 25 jaar of zelfs ouder kunnen hier nadelen van ondervinden. De acne collectie van Noeran Cosmetics is dan ook voor iedereen geschikt, ongeacht de leeftijd of sekse.
Vind meer info over deze acne-lijn hier : Noerancosmetics .

De acne collectie bestaat uit de volgende vier dierproefvrije producten, verpakt in stijlvolle flacons:
Sensitive Acne Day Cream 50 ml voor €50
Sensitive Acne Night Cream 50 ml voor €50
Sensitive Acne Cleanser 200 ml voor €30
Sensitive Acne Blemish Gel 15 ml voor €35

De resultaten waar Noeran Cosmetics met de acne lijn naar streeft, zijn als volgt:

  1. De huid kalmeren en herstellen
  2. Minder tot geen ontstekingen
  3. Minder roodheid
  4. Overmatige talgproductie stabiliseren
  5. Gehydrateerde huidDeze dagcrème zorgt dat alle texturen op je gezicht als roodheid en acne stilletjes aan verdwijnt. Breng deze dagcrème aan in de ochtend op een schone huid. 
De Sensitive Acne Day Cream 50 ml is te koop voor €50.


Deze Acne Night Cream is bedoelt om je slechte huid condities te verminderen. Hij zorgt bovenal ook dat de cellen in de huid beter worden en geeft hij je huid ook een genezende treatment als je slaapt. Breng deze crème aan 's avonds op een schone huid. 
De Sensitive Acne Night Cream 50 ml is te koop voor €50.


Deze Acne Cleanser zorgt dat je poriën schoon blijft en dat acne vermindert. Het maakt je huid schoon zonder te irriteren, je huid voelt fris , comfortabel en schoon. Deze Cleanser bevat Salicylzuur dat wel zorgt dat de zonnestralen gevoelig kan worden op je huid. Gebruik deze Cleanser elke morgen en avond , ga dan vervolgens verder met de Sensitive Acne Dagcrème voor een mooie resultaat. 
De Sensitive Acne Cleanser 200 ml is te koop voor €30.


Een gel die zacht aanvoelt en je huid een zachte perfecte gevoel geeft. Deze product is ervoor gemaakt om die roodheid op je huid tegen te gaan. Breng deze gel dagelijks aan.
De Sensitive Acne Blemish Gel 15 ml is te koop voor €35.Noeran Cosmetics is verkrijgbaar in Nederland. Men kan de producten via de webshop (Noerancosmetics ) en in de toekomst kun je deze via gerenommeerde schoonheidssalons aanschaffen. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts