Nieuw Collistar - NATURA


Collistar verwelkomt 2017 met een strategische introductie in de wereld van natuurlijke cosmetica die tevens een revolutie teweeg zal brengen in het concept van gepersonaliseerde ‘home-made’ cosmetica.
Collistar Research heeft een buitengewone cosmeticalijn ontwikkeld, een concept dat de cosmeticawereld nog niet eerder heeft gezien, wat des te meer bewijs is van de buitengewone vitaliteit van de laboratoria van dit Italiaanse cosmeticabedrijf wiens innovatieve, creatieve,
impactvolle en onderscheidende benadering van schoonheid inmiddels wereldwijd bekend is. Het is niet zozeer een eindpunt, maar vooral een startpunt in een alsmaar populairder segment: natuurlijke cosmetica. Collistar kiest echter voor een totaal unieke benadering, een die past bij een visionair bedrijf dat de markttrends altijd op een eigen, unieke en niet conventionele manier interpreteert.

De actieve ingrediënten :

  1. Stevia
  2. Lychee
  3. Papaja
  4. Avocado
  5. Quinoa
Het is dankzij deze research in samenwerking met de universiteit, dat Collistar het volledige potentieel kan gebruiken en benutten van Italiaanse stevia, een natuurlijk kruid met een zoete smaak barstensvol glucosiden en flavonoïden die onmiddellijk biologisch beschikbaar zijn, dat inmiddels op grote schaal als natuurlijke zoetstof wordt gebruikt. Stevia, met anti-vrije radicalen-, hydraterend- en kalmerend effect en op het moment helemaal in vogue- is dé voedingsstof van deze lijn die de specifieke functie versterkt van elk product met het volgende ingrediënt:
- Lychee in Two-Phase Micellar Water
- Papaja in Extraordinary Infusion-Cream
- Avocado in Precious Essence-Oil
Het vierde ‘ingrediënt’ is quinoa, dat is toegevoegd aan de formule van een revolutionair product dat debuteert in de cosmetica markt: Transforming Essential Cream, waarmee vrouwen voor het eerst hun eigen cosmetica product op maat kunnen creëren en Collistar haar intrede doet in een nieuw gebied -gepersonaliseerde ‘home-made’ behandelingen.
Deze multifunctionele transformerende crème combineert de geavanceerde wetenschap met een cocooning werking. De fluweelzachte en rijke textuur is het resultaat van een uitzonderlijk hoge concentratie aan luxe plantaardige boters in de formule, gecombineerd met stevia en extract uit quinoa, ‘moeder van alle granen’ van de Inca’s.

Tube, 110 ml
Prijs: € 39,95

De formule beschikt over de buitengewone verfrissende en anti-vrije radicalen eigenschappen van lychee extract, dat, in combinatie met stevia nog krachtiger beschermt tegen oxidatieve stress en foto-aging, zodat de gezichtshuid er gezond en stralend uitziet. Dit product verwijdert make-up, verfrist de huid én hydrateert in één beweging en biedt een zalig comfortabel gevoel van welzijn.
Gebruik Schudden om beide fasen te mengen, bevochtig een wattenschijfje en gebruik op oogleden, gezicht en hals. Afspoelen is niet nodig. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Flacon, 150 ml
Prijs € 26,50

Papaja is een goudmijn vol mineralen, vitaminen, proteïnen en essentiële vetzuren en het gebruikte geconcentreerde extract is gecombineerd met argan olie, babassu noten, cacao, shea butter en stevia extract die bijdragen aan het herstel van een optimale cel dynamiek en een perfecte hydrolipidic balans.
Gebruik ‘s Ochtends en/of ‘s avonds zachtjes op gezicht en hals inmasseren. Tot slot zachtjes met de vingertoppen inkloppen op de huid. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypen.

Pot, 50 ml
Prijs € 43,75

De essence-olie is een genot voor de zintuigen. Bij gebruik wordt de huid onmiddellijk zacht en glad.
Bij regelmatig gebruik wordt de huid met de dag steviger, rimpels en uitdrogingsverschijnselen verdwijnen geleidelijk en het gezicht ziet er weer stralend, perfect en vitaal uit. Geschikt voor alle leeftijden en huidtypen, en is zowel overdag als ’s nachts of als olie masker te gebruiken voor een intens regenererend effect.

Flacon met pipet, 30 ml
Prijs € 43,75


De Collistar Natura lijn is exclusief te koop bij Ici Paris XL.

Er is ook een winactie die loopt op mijn blog waar je kans maakt op een Giftcard van Ici Paris XL. Wat moet je ervoor doen? Alle info vind je op deze blog : WINACTIE . 


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts