L'Occitane - Divine Eye BalmKijk je met andere ogen naar de wereld. Je ziet dingen in een ander licht. Maar je wilt wel dat je ogen blijven stralen. Je wilt dat ze wijsheid uitstralen, maar ook schoonheid. Een verzorgende balsem die de zichtbare tekenen van veroudering tegengaat, vormt een zachte oplossing om het gebied rond de ogen te herstellen en de jaren in toom te houden.
De nieuwe Divine Eye Balm van L’Occitane is een innovatieve formule, die de ogen oplicht en zorgt voor een wakkere blik door het hele gebied rond de ogen aan te pakken. De nieuwe textuur van deze gespecialiseerde oogbalsem maakt het product zeer veelzijdig: de rijke formule die met de huid versmelt is te gebruiken als oogbalsem voor elke dag of als masker.L’Occitane en zijn SPA-experts hebben twee manieren om deze formule te gebruiken geperfectioneerd. Beide methoden zorgen voor prachtige resultaten en een verrukkelijk moment :

Als balsem: maak het tot een onderdeel van jouw dagelijkse schoonheidsritueel. Breng ‘s ochtends een dun laagje aan rond de ogen, waarbij je vanuit de binnenste ooghoek naar buiten werkt. Gebruik de balsem ook ‘s avonds om elke dag met mooie ogen wakker te worden.

Als masker: Gebruik het een keer per week als extra verwennend product, bij voorkeur ‘s avonds. Breng een ruime laag aan rond de ogen en laat het vijf minuten inwerken. Klop de resterende balsem zacht met de vingertoppen in de huid.De Divine Eye Balm is beschikbaar vanaf maart 2017 voor de prijs van €62. Vind er meer info over in de officiele website van L'Occitane : http://www.loccitane.com/ .


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts