Essence Trend Edition : 'Hip Girls Wear Blue Jeans'


Het maakt niet uit of het skinny, gescheurd of versierd is met pleisters - zoals de meest veelzijdige mode moet zijn. Jeans  is en blijft altijd mode. Ook dit jaar bij Essence! 
Van juni tot juli 2017 verenigt de nieuwe trenduitgave 'hip girls wear blue jeans 'de absolute all-time trends van jeans.
Het brons en blush-palletje zorgt voor een fris gezicht met een subtiele zongebruinde huid. Met dit palet is beauty makkelijk te bereiken : de neus en wangen worden beklemtoond met bronzer om het gezicht een natuurlijke, zonnige kijk te geven.
De langwerpige verlichtende lippenstiften met een prachtig glow-effect of de koele nagelstickers in een spijkerbroekontwerp - we kunnen niet wachten om uit te vinden welke van de schoonheidshoogtepunten in de nieuwe trenduitgave uw favoriete is!
 Nagellakjes

4 Verschillende gekleurde lakjes met een langdurige finish geven je nagels een trendy look en effect.
Deze zijn verkrijgbaar in : 01 start the blue rebellion!, 03 show me what you got! , 04 don‘t be shy!, 02 cute but cool!


Nagelstickers

Deze nagelstickers zijn makkelijk aan te brengen. Ze bevatten een coole print in jeans-design en geven je nagels een denim look.
Hij is beschikbaar in : 01 I Like Your Style And I Cannot Lie!


Illuminating Oogschaduw-palette

4 zachte oogschaduwkleuren in nude tot bruine tinten die je ogen een naturel-look geven voor eender welke look je ook gaat.
Beschikbaar in : 01 born to be worn!


Illuminating Lipstick

Langdurige lipsticks met een prachtige glow-effect. 
Verkrijgbaar in : 01 hip lips go blue!, 03 hip lips go rosy!, 02 hip lips go coral!.


Metallic Foil Lip Poeder

Deze prachtige gouden metallic lippoeder kan aangebracht worden bovenop je lippen of als lip-highlighter. 
Verkrijgbaar in : 01 I‘m gold and I know it!


Bronze & Blush Sunkissed Palette

In de zomer mag een zongebruinde huid niet ontbreken. Deze pallet bevat zowel een bronzer als een blush , handig om me te nemen als je op vakantie gaat!!
Verkrijgbaar in : 01 sunkissed, what else?!


blush brick powder & bronzing brick powder

In elke van de palletjes (zowel de blush als de bronzer) zitten er 9 verschillende kleurtjes in die je huid een prachtige, gezonde glow geven. 
Verkrijgbaar in : (blush) 01 go with the flow & get the glow , (bronzer) 01 feel the fun & catch the sun.highlighter sticks


Highlighter sticks zijn de laatste tijd overal te vinden. Zelfs Essence heeft ze in de collectie! Deze sticks hebben een creamy textuur met lichte reflecterende deeltjes.
Verkrijgbaar in: 01 cheeky cheeks ,  02 lovely cheeks.
De volledige collectie is verkrijgbaar vanaf Juni 2017 tot en met Juli 2017 in je dichtstbijzijnde Kruidvat (Nederland en BelgiĆ«) en in je dichtstbijzijnde Trekpleister. 
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts