Catrice - Spring Look Feat. Novalanalove

Zowel in de Lente als in de Zomer is het altijd leuk om te spelen met makeup . Deze prachtige nieuwe Spring Look-collectie is een erg inspirerend lijn die je in de lente als in de zomer kunt gebruiken. De look van Novalanalove is gemaakt met behulp van de nieuwste Catrice producten. Hoogtepunten op de juiste plaatsen zorgen voor een fris gezicht, terwijl mooie metallische effecten de ogen accentueren. De volgende stappen tonen u hoe u de look kunt maken.Geef je gezicht een subtiele contour met de donkerder schaduw van de Light & Shadow Contouring Blush. Gebruik de platte kant van een penseel en start onder de wangbeen, en blend naar het buitenste punt van de wangbeen evenwijdig aan uw oren.
Breng de lichtere tinten van het Oogschaduwpalet van de Precious Copper Collection in de hele ooglid aan. Zorg ervoor dat u de lichtste nuance op de binnenste hoeken van de ogen toepast om ze te laten glanzen. Gebruik een donkerder schaduw om de diepte toe te voegen door het te mengen met de andere tinten in de arcadeboog.In plaats van een klassieke zwarte eyeliner te gebruiken, creëer u prachtige met de Metallic Liquid Liner van Catrice mooie accenten in de kleur 010 Bronze Lee.

Zet gerichte hoogtepunten op het hoogste punt van je wangbeen, de wenkbrauwen, de brug van je neus en de brugvan je lippen met de Liquid Luminizer Strobing Pen.


Vind deze collectie , en andere, in je dichtstbijzijnde Kruidvat (België en Nederland) en Trekpleister. Welke product hoort zeker en vast in je collectie? Ik hoor het graag!
Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts