The Body Shop : Body BB Cream 'Honey Bronze'

 
De zon is al een tijdje in het land, en hij verwend ons erg goed met zijn warme stralen. Toch weten we allemaal dat het bruinen in de zon gevaarlijk is. Ikzelf vind het heerlijk, maar toch weet ik dat de stralen schadelijk zijn voor onze huid. Hoe krijgen we dan toch die mooie, bruine perfecte huid? No worries, Real girls fake it ...

The Body Shop is uitgekomen met een nieuwe Body BB-Cream genaamd 'Honey Bronze'. Hierdoor krijg je een zongebruinde lichaam van kop tot teen.
De nieuwe Honey Bronze BB Body Cream geeft je huid een prachtige sunkissed glow alsof je net van het strand komt, wie wil niet zo een resultaat? Iedereen toch! Hij blijft lang zitten en laat geen tekenen achter, wat enorm belangrijk is, we willen heel graag een product dat makkelijk in gebruik is. De lijn bevat Community Trade-Honing en bijenwas om de huid te hydrateren en verzachten.

THE BODY SHOP - BODY BB CREAM
Geef je huid een natuurlijke, zongebruinde look met de nieuwe Body BB Cream voor het hele lichaam. Het is verrijkt met Community Trade-honing uit Ethiopië en zorgt voor een optimale en langdurige dekking.  In Ethiopië gebruiken ze hydraterende eigenschappen van de honing die zorgt dat kwaliteit behouden word.
 
De Honey Bronze Body BB Cream zal te koop zijn voor de prijs van : €21 - 150 ML. Je kunt hem verwachten in de winkels vanaf 30 Mei 2017. Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts