Review - L'Oreal : Revitalift Hydraterende Dagcreme


Ik kan het niet meer ontkennen, ik word 30 en dat is te zien aan mijn huid. Ik vond het tot enkele jaren terug een eer dat ik 30 word, maar nu? Nee, niet meer!!
Je ziet gewoon aan mijn gezicht dat het huid rond mijn ogen dunner wordt, en als ik het wil of niet zijn er lijntjes gekomen rond mijn ogen. Nee nee, dit wil ik niet. Helaas kunnen we er niets aan doen, that's just nature. Mijn gezichtje verzorg ik erg goed, mijn makeup haal ik dagelijks af voor het slapen, breng maskertjes aan, enz ... Ik wil mijn huidje goed beschermen, goed hydrateren, heel eerlijk, we kunnen de tijd helaas niet stoppen...
Ik heb de L'Oreal Revitalift uitgetest en hier wil ik dolgraag een kort en bondige review over schrijven, lezen jullie hieronder mee?De dagcrème die ik met veel liefde gebruikt heb , is de L'Oréal Paris Revitalift Hydraterende Dagcrème. Het is een product dat een anti-rimpelproduct is en ook extra stevigheid geeft. Dames tussen de leeftijd van 30 tot 50 jaar kunnen deze product gebruiken. Het is op deze leeftijd dat over de jaren twee typen rimpels het gezicht kunnen tekenen : horizontale en verticale rimpels. Verticale rimpels kunnen het gezicht een vermoeide of trieste blik geven. Dit zijn ook de meest gecompliceerde rimpels om te vermijden.
Deze dag creme heeft een nieuwe formule : hij bevat Pro-Retinol A en Febrelastyl. 
Pro-Retinol A is een anti-aging ingredient dat het hart van de rimpel grondig aanpakt. Je kunt dus zeker zijn dat je een product in handen hebt die de nummer 1 probleem aanpakt.
Fibrelastyl is een verstevigend complex dat de veerkracht van de huid helpt te verbeteren voor een extra stevige huid. De textuur van deze product vind ik ongelofelijk heerlijk. Het gevoel van een crème dat de huidspecialist op je gezicht smeert heeft deze. Hij is erg smeuïg, en aangenaam om aan te brengen. Daarnaast heeft deze product een heerlijke geur, eigenlijk meer het specifieke geur van een L'Oreal dagcreme. Bij het aanbrengen brengt dit een nostalgische gevoel van hoe mijn mama haar cremepjes elke dag aanbracht terwijl ik over de bedleuning naar haar keek hoe ze dit deed. 


Blijf in gedachte houden dat het weer aan het veranderen is, de temperatuur gaat de hoogte in en het word elke keer zonniger. Dat wilt dus zeggen dat je in gedachte moet houden dat je niet je huid moet bakken in de zon. Smeer je dagelijks in met een zonnecrème (ja, ook je gezicht). De zon zorgt ook dat je sneller rimpels krijgt. Bij het warme weer moet je er ook aan denken om meer te drinken.

Wat vind ik van deze product?
Het is obvious ... I love it! Het is mijn favoriete dagcreme! Ik raad deze iedereen aan.


Xxxsje Serafina

Reacties

Populaire posts van deze blog

Review - Onze ervaring bij Welness 'Di-Sano'

Nivea - Bronze Effect : Get ready for the summer!

THE BODY SHOP : Special Edition Vanilla Pumpkin